לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מור

לייזר בציפורניים גרם לכאבים ושטפי דם בציפורניים

שלום לפני שנה אובחן אצלי פטרת בשתי הבהונות בכפות רגליים , קיבלתי טיפול מהרופא עור שלי לק מיוחד שכל שבוע היתי צריכה למרוח וכך עשיתי . הציפורניים היו אסתטיות , הבנתי מהרופא עור שזה תהליך ארוך ואצטרך לטפל בסבלנות רבה, תוך כדי טיפולי המסור ראתי דרך האינטרנט שובר הנחה לטיפולי ליזר במכון קוסמטיקה פרטי שאחרי עשרה טיפולים הפטרה נעלמת , שילמתי לשובר ובדילוגים פניתי לקוסמטקאית , הוסבר שזה מעלים כת הפטרה אחרי עשרה טיפולים ואין כל תובעות לוואי . התחלתי את הטיפול הראשון , שני , שלישי ואחרי השלישי חשתי כאבים בציפורניים הציפורניים נהפכו לכחולות סגולות וכואבות לכאבים שלא ישנתי בלילה . בבוקר הלכתי לרופת משפחה והיא הבחינה באונוטימה ( שטפי דם ) ושלחתי אותי לרופת עור , הרופת עור ציינה שהטיפול גרם לי נזק ונהיה לי שטפי דם פנמיים ולכן הציפוניים נראים ככה , ושאין טיפול לזה ורק אצטרך לחכות שהציפורניים יגדלו וזה יקח שנה לפחות , בנתיים אני עם ציפורניים מפחידות כחילות ונראות נורא !!!! מה אני צריכה לעשות ??? האוכל לתבוע אותה ?

יאיר סקלסקי, עו"ד

בהחלט ניתן להגיש תביעה בגין מתן טיפול רשלני וללא הסכמה מדעת. עם זאת יש קודם כל לברר האם לא יהיו השפעות רפאויות עתידיות. בהצלחה,

מור

תודה על תגובתך אף רופא לא יכול להגיד לי מה השפעות עתידיות כרגע זה על מצב המטומה - שנה לפחות יקח עד שתתחדש הציפורן ואצטרך להסתובב במצב נוראי איך אוכל להמשיך

יאיר סקסלקי, עו"ד

הי, את יכולה להמתין שנה בטרם הגשת תביעה אך חשוב מאוד שתלכי לרופאים לצורך מעקב רפואי ותתעדי בתמונות את מצב הציפורניים. בתום שנה אולי תדעי יותר על המצב והתביעה תוכל להיות מגובשת. דרך אחרת היא להתייעץ עם מומחה ולשאול אותו מפורשות לגבי נזקים עתידיים. אם הוא יקבע שלא צפויים להיות כאלו, מה טוב מבחינת מצבך הבריאותי אך מבחינת התביעה היא תהיה קטנה יותר ותוכלי להגישה כבר עתה. אם הוא יגיד שצפויים נזקים עתידיים, אפשר או להמתין כפי שכתבתי או שיכתוב את זה מפורשות בחוות הדעת ושזה ילקח בחשבון כבר כעת. בריאות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית