לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאור

שאלה בנוגע לתור לרופא פרטי

שלום רב, אני מעוניין לשמוע ולקבל עצה, מה ניתן לעשות בנידון המקרה שאפרט ולמי לפנות. קבעתי תור לרופא מומחה פרטי ל-א.א.ג. המתנתי לתור חודשיים וכאשר הגיע זמן התור המרפאה הייתה סגורה. העברתי פניה למרפאה על כך שהיה סגור ואף אחד לא עדכן אותי ושלדעתי מגיע לי תור מוקדם מהסטנדרט ובעלות מוזלת עבור הפסד חצי יום עבודה וחוסר טיפול בבעיה שלי. פקידת המרפאה חזרה אליי כעבור שבוע כשהרופא חזר מחו"ל והחלה לצעוק עלי כאילו אני האשם, ולאחר שניסיתי ליישר את ההדורים ולהגיע עמם לעמק השווה שכנראה קרתה אי-הבנה ושיקבעו לי תור נוסף, הפקידה השיבה לי כי איננה מעוניינת לקבוע לי תור בכלל במרפאה, והפנתה אותי לאתר האינטרנט שם קובעים תורים רק לעוד חודשיים-שלושה. לטענתה, הם ניסו להתקשר אלי אך הטלפון שצוין להם זה הטלפון הישן בבית הוריי. טלפון שהיה בשימוש לפני יותר מ-5 שנים! מעבר לכך, חשוב לציין כי אני נשוי ואינני גר עם הורי כבר שנתיים! הנ"ל לא הגיוני כלל כי במרפאה מועדכן הנייד שלי והטלפון העדכני בבית הורי. בנוסף את התור הזמנתי מהנייד הפרטי שלי בהודעת מערכת טלפונית לקביעת תורים. אשמח לקבל ייעוץ בנידון למי ניתן לפנות. לדעתי מדובר ברשלנות של המרפאה. היום זה אדם עם בעיה שיכולה להמתין ומחר זה יכול להיות אדם עם בעיה רצינית יותר. בברכת תודה רבה מראש, ליאור. 0503337674

יאיר סקלסקי, עו״ד

ליאור שלום, אם לא נגרם לך נזק רפואי כתוצאה מביטול התור אזי לא מדובר במקרה קלאסי של רשלנות רפואית. אמליץ לך להתייעץ בפורום ייעוץ משפטי באתר. על כל פנים, ניתן להגיש כנגד הרופא תובענה בהליך של תביעות קטנות ולציין את כל האמור ... בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית