לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיטל קמחי

במהלך שבוע ימים עברתי 4 ניתוחים עם הרדמות מלאות שסכנו את חיי

ב-26.7.13 הגעתי לביח העמק בעפולה עם כאבים עזים בפי הטבעת אובחנתי ע"י הרופא במחלקת כירוגית ב שיש לי פיסורה ושעליי לעשות טיפול שמרני שזה משחות ושטיפות בפי הטבעת, לאחר לאחר יומיים ללא שיפור במצב ותחושת החמרה שוב חזרתי לביח העמק והפעם גילו שזה אפצס בוצע לי ניתוח ב-28.7.13 יום למחרת עדיין חשתי כאבים עזים ללא שיפור במצב, שחררו אותי ב-30.7.13 שאני מיידעת את הצוות הרופאים שאני לא חשה בטוב, באותו יום בשעות הערב שוב חזרתי לביח העמק עם כאבים עזים וחום באותו יום שוב בוצע ניתוח ללא ממצעים חדשים, התייחסו אליי כחולה היסטרית, חייבת לציין שמי שבצע את הניתוח ה-1 ו-2 זה אותו רופא , בנתיים צד ימין של הישבן שלי גדל וטפח ואני סבלתי ייסורים אך הרופאים לא שקלו לשלוח לצילום בשביל להסביר מדוע אני סובלת. ב-1.8.13 צוות הרופאים רצה לשחרר אותי וביקשתי שרופא יבוא לבדוק אותי לפני שאני משתחררת וכך היה הגיע רופא שבדק אותי כשעה לאחר ביקור הרופאים שהיו אצלי ולא שקלו אף לבדוק אותי, הרופא בדק ואמר שאני לא משתחררת שיש לי דלקת חריפה כעבור שעה העליתי חום רצו להכניס אותי לחדר ניתוח שוב אך אני לא הסכמתי וביקשתי סי.טי כבר בסי.טי ראו שיש מוגלתיות רבה סביב פי הטבעת הזיהום התחיל לחדור לדם אני אבדתי הכרה העבירו אותי לחדר טראומה בכירוגית א וכבר באותו לילה עברתי ניתוח 3 ב2.8.13 שמו נקזים כי הייתה כמות גדולה למוגלתיות מציינת שזה כמעט הגיע למעיים, ניתוח גם זה כשל ב-5.8.13 בוצע שוב ניתוח של חתך ענקי ב שש ביל להוציא את כל המוגלה לאחר מכן קבלתי אנטביוטיקה לוריד מכיון שהיה לי חיידק אלים בגוף וכל זה ברשלנות הצוות הרפואי שלא התייחס אלי ולכאביי,כיום אני מתלהכת עם חתך ענקי כ-8 סמ ומתקשה לשבת, שאלתי האם זאת לא רשלנות מצד הרופאים שבמהלך שבוע ימים עברתי 4 ניתוחים עם הרדמות מלאות שסכנו את חיי במיוחד שידעו שאני עם בעיית מחלת שרירים ושידוע להם שהחומרים בהרדמות הללו מסכנות את חיי????? מיטל

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום מיטל, אכן, חלק בלתי נפרד ממתן טיפול רפואי הוא הקשבה לחולה, נטילת אנמנזה והתייחסות לתלונותיו. על פי הפסיקה, רופא שמבצע אבחנה ללא הקשבה לחולה ומתברר שאבחנתו שגויה הוא פועל ברשלנות שניתן להיפרע בגינה פיצויים. אם כן, נראה שבמקרה זה אכן ניתן להגיש תביעה על האבחון המאוחר והסבל שנאלצת לעבור לאחר מכן. רפואה שלמה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית