לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יעל מימון

צלקות כתוצאה מטיפול להסרת שיער

באוגוסט 2013 עברתי טיפול אחרון (עשירי במספר) להסרת שיער במכשיר IPL, כתוצאה מהטיפול האחרון נגרמו לי כוויות לאורך כל השוקיים. יש לציין שבמהלך הטיפול הערתי למטפלת שתשקול להנמיך את החום. כיום 4 חודשים לאחר הטיפול נותרו לי סימנים לבנים במקומות שנפגעו. יום לאחר הטיפול הנ"ל פניתי לרופא משפחה מחליף שנתן לי למרוח סילברול ואמר שהכל יעבור ולא יוותר סימן. לאחר 3 חודשים מהטיפול פניתי לרופא משפחה אחר שטען שישארו סימנים, כתוצאה מדברים אלו פניתי למכון בו טופלתי וגם הם טענו שהסימנים יעברו אך לאחר כחצי שנה ושעליי לשזף את המקום פעם בשבוע כמו כן בעלת המכון טענה שהמכשיר הנ"ל אינו חודרני מספיק ועל כן לא אמורות להישאר צלקות מהטיפול. באותו יום פניתי לרופאת עור שטענה כי אין לחשוף את המקום במשך שנתיים ושאולי לאחר תקופה זו הסימנים יעלמו. מה עליי לעשות? האם שינה עילה לתביעה?

יאיר סקלסקי, עו"ד

יעל שלום, על פי רוב, טיפולי הסרת שיער בלייזר אינם טיפולים נחוצים מבחינה רפואית ולכן החובה על הצוות המטפל להימנע מפגיעה במטופל הנה מוגברת ורחבה מאוד. אמנם יש לבחון את המקרה הספציפי שלך לעומק אך נראה לי שנכון להתקדם בכוון של הגשת תביעה, הן מבחינת איסוף הרישומים ולימודם והתייעצות עם רופא מומחה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית