לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רותי

ניתוח קוסמטי של הרמת והגדלת חזה שלא צלח

לפני חודש עברתי הרמה והגדלת חזה שלא צלח מבחינה אסתטית איסמטריה משמעותית בין הצדדים הוא יחליט על דעת עצמו להקטין לי חזה שהיה הגדול לפני הניתוח בלי להגיע אותי וגרם לשקע מתחת לחזה חוץ מזה ששם שתלים בהפרשים ש110 סיסי גם זה ללא ידיעתי הפשר כזה עצום וכן כתב ביום הניתוח שכולי עם חלוק וכובע לפני שהוכנסתי לחדר ניתוח כמה סיכונים שימלמל לעצמו בלי שהקשבתי ביכלל ואכן חתמתי הייתי אצל רופא אחר לפני כמה ימים יזדעזע מתוצאה עם יש לי אפשרות לתבוע ואך ביכלל מתחילים החשש שלי שלא אצליח ואז שאצטרך ניתוח מתקן לא יהיה לי למי לפנות כמובן הוא היחידי שיבצע זאת בלי תשלום ולי לא יהיה נוח ונעים בכל הסיטואציה מבקשת שתייעץ לי תודה מראש

יאיר סקלסקי, עו"ד

רותי, על פני הדברים נשמע שאכן ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות במקרה זה. לחתימתך על טופס ההסכמה זמן קצר לפני הניתוח אין הרבה משמעות מאחר ואין מדובר בהסכמה אמיתית. במקרים של ניתוחים אסתטיים חובה על המנתח להחתים את המטופל/ת בהזדמנות הראשונה בה מוחלט על ביצוע הניתוח. ניתוחים מסוג זה אינם נחוצים מבחינה רפואית ועל כן קיימת לרופא חובה מוגברת להסביר כה שיותר פרטים בפרק זמן מוקדם ככל שניתן. רק לאחר הסבר כנ"ל, ניתן באמת לקבל החלטות. עוד אוסיף שנראה שתוצאת הניתוח אינה סבירה וכן נעשו בו דברים בניגוד להסכמתך. כל אלה מביאים למסקנה שיתכן מאוד שניתן יהיה להגיש תביעה. אני אישית לא הייתי שמח לקבל טיפול רפואי חינם כי "רפואה חינם שווה חינם". בטרם קבלת החלטה חשוב שתתייעצי עם מומחה בתחום. בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית