לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נופר

חוסר אבחון כראוי בקופת החולים

שלום קוראים לי נופר, סבלתי מכאבי בטן מאוד חזקים עם תוצאות נלוות לנושא כמו שלשולים ויציאות עם דם עקב העניין, ניגשתי עם הנושא לקופת החולים שלי לגסטרולוג ששלח אותי לבדיקות מקיפות וחודרניות, נאמר לי לקחת כול מיני סוגי כדורים שאינם עזרו לי, נאמר לי שאני צריכה לנסות דיאטות שונות כמו לא לאכול מוצרי גלוטן שבוע שלם, לא לאכול מוצרי לקטוז לשבוע שלם. בזמן הזה ירדתי במשקל רבות (12 קילו) ועדיין לא היו תוצאות לשום דבר שנאמר לי לעשות. הלכתי לרופאה טבעית - הומאופטיה, הדבר מצריך לחיבור אלקטרודות ל8 דקות ויוצאת תמונה שלמה של מערכת הגוף, נאמר לי שאני סובלת מדזינטריה, קופת החולים כלל לא שלחה אותי לבדיקה הבודקת זאת. ניתן לי טיפול ואני מרגישה מצויין עכשיו! האם אני יכולה לתבוע על רשלנות רפואית עקב האיבחון הלקוי ועוגמת הנפש שקרתה לי? אם לא הייתי פונה לרפואה טבעית יכלתי להגיע לאנורקסיה ובנוסף להמשיך לסבול.

גיא

נראה לי שהבעיה יותר פסיכוסומטית! כי אם לא מצאו דבר בבדיקות הרגילות לא ניתן להוכיח שהאבחנה של המאבחן הטבעי נכונה בכלל ! לדיזנטריה יש סימנים קליניים בבדיקות דם! לכן תשמחי עברת שינוי נפשי שהוביל לרווחה גפנית! ואל תבזבזי זמן על חשיבה על רשלנות.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום נופר לשאלה מי אבחן בסופו של דבר את הבעיה הרפואית אין משמעות. כאשר רופא לא מאבחן בעיה רפואית כי הוא לא חשב על כל האפשרויות ולא שלח את כל הבדיקות וכתוצאה מכך נגרם נזק אזי מדובר ברשלנות רפואית. נדמה לי שבמקרה שלך תתכן תביעה אף מעבר לעגמת הנפש מאחר וירידה של 12 קג הנה נזק גוף ממשי. מעבר לכל, לא הייתי מסתפק באבחנה של הרפוא הטבעית ופונה להמשך בירור רפואי קונבנציונאלי, על ידי רופא אחר מזה שנבדקת אצלו עד כה. בריאות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית