לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מילה

פיענוח שגוי של אמ אר איי

אני בחורה צעירה 32 ובריאה לחלוטין כשפתאום החלו לי סחרחורות שהשביתו אותי לחודשיים וחצי. אובדן כושר עבודה לאותה תקופה, הוצאות כספיות עצומות על רופאים מרובים וכו׳. אחת הבדיקות הראשונות שנשלחתי אליהן היתה בדיקת אמ אר איי מי, כדי לשלול בעיות מסוגים שונים. התוצאות של הרופא המפענח אמרו שהכל תקין וכל רופא שראיתי לאחר מכן התייחס לאותן תשובות. אחרי כמעט שלושה וחצי חודשים של עוגמת נפש, התדרדרות בשמיעה ריצות למיון וחרדות ולחץ נפשי שלא ישוער על כך שאף אחד לא מוצא מה יש לי והמצב מתדרדרת הייתי אצל נויירוכירוג מומחה ויקר שהיה הרופא היחיד שקרא את הבדיקה עצמה ומצא שישנה איזושהי בעיה שמצריכה בירור נוסף ואולי אף צינתור. מיותר לציין שהוקל לי עם מציאת קצה חוט לפתרון הבעיה, אבל אני תוהה אם יש בידי מספיק בשביל לתבוע את אותו רופא מפענח ו/או את המכון ההדמות שתחתיו יצאו התוצאות התקינות כביכול, על עוגמת נפש והוצאות עצומות הכרוכות בעשרות פגישות של רופאים, מטפלים, בדיקות, נסיעות, חוסר עבודה כאשר בכל הזמן הזה אני משלמת שכד כמובן וחשבונות שוטפים. תודה.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, על מנת לבסס עילה ברשלנות רפואית עלינו להבין עת תום את הנזק שנגרם לך. בשלב זה בו אני מבין שטרם עברת את הצנתור, זה מוקדם מדי שכן רק לאחריו נוכל לדעת את משמעות האיחור באבחון. אם יתברר שאבחון מוקדם היה משנה את המהלך הרפואי ומונע את הצורך בצנתור או מביא לכך שהצנתור יהיה קל יותר, ניתן יהיה לשקול הגשת תביעה בגין רשלנות רפואית. רפואה שלמה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית