לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אודליה

דימום פנימי חריף בשד אחרי ניתוח להגדלת חזה

שלום. עשיתי לפני חודש הגדלת חזה אצל רופא פרטי ומוכר. היו לי מעט כאבים מהחזיה והגעתי אליו והוא שם לי צמר גפן. לאחר 3 שבועות כהרף עין חלה לי התכווצות והתקשות בשד והשריר עלה לי כמעט עד הצוואר. תחילה התקשרתי ליועצת שלו שאמרה קחי משככ כאבים . תגובה אדישה לאור כאביי. אחרי זה למנהלת משרד שלא ידעה כיצד לעזור לי ואמרה להתקשר לרופא. התקשרתי לרופא שאמר לי שימי כרוב וובהודעות הקשות ששלחתי לו שאני סובלת ועל סף עילפון אמר עשי עיסוי ונפגש מחר. וכשהתקשרתי אמר אין לך למה ללכת לבית חולים הם יחזירו אותך. כמובן שאחרי שעתיים של סבלללל הלכתי ולאט לאט המוגלובין ירד וגילו שיש לי דימום פנימי ולאחר חמש שעות ניתוח חירום בו התגלה 2 עורקים מדממים. לאחר הניתוח אחרי דחיפה של דודתי הרופא יצר קשר עם המנתח אך לא חשב להגיע אליי ורק לאחר שירדו עליו משפחתי הגיע אחרי 5 ימים. עכשיו אני עם שתל אחד והייתיבין חיים למוות ושמחה שרצתי לבית החולים.

יאיר סקלסקי, עו"ד

תחום הניתוחים הפלסטיים הוא תחום רפואי שיכול להיות בעייתי ביותר שבו לעיתים רופאים שוכחים את תפקידם. התיאור שלך אינו זר לי כלל וכלל ואנו נתקלים לא מעט בתיאורים דומים של יחס של רופאים מנתחים פלסטיים שחושבים שהאסתטיקה היא החשובה ומזלזלים בבריאות. דומה שבמקרה שלך זה הגיע לשיא מסוים שגרם לך לסכנת חיים של ממש. לגופו של ענין, נראה שאכן ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית, הן לאור ביצוע הניתוח בו הושארו כלי דם מדממים והן בגין האבחון הלקוי שהביא אותך למצב מסכן חיים. שאלה שנותרה היא באשר לגובה הנזק שכן לבסוף, ב"ה, מצבך השתפר. בריאות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית