לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלומי

רשלנות רפואית בטיפול שיניים ובניתוח אף fess

שלום לך עו"ד סקלסקי יש ל שתי בעיות 1:טיפולי שיניים כושלים. יש לי כבר חוות דעת ראשונית שניתנה לי על ידי מומחה לחוות דעת רפואית המוערכת בסכום די גבוה. הבעיה היא שלאחר הטיפולים הרופא פשט את הרגל והוצא צו לפירוק החברה. התייעצתי עם עו"ד שאמרה לי שרוב הסיכויים שיש לו ביטוח ולכן אפשר לתבוע. אבל לאחר זמן מה היא אמרה לי שביררה את העניין ונאמר לי שאין טעם לתבוע מאחר והביטוח ידרוש מהרופא השתתפות עצמית ובגלל פשיטת הרגל הרופא לא ישלם וחברת הביטוח לא תפעיל את הביטוח. רציתי לדעת מהי עמדתך בנושא. 2:עברתי לפני שנה וחצי ניתוח אף רפואי (fess) אבחנו לי סינוסיטיס כרוני.לפי תצלום סי טי שעשיתי קבעו שאני חייב ניתוח נאמר לי במפורש שלאחר הניתוח אני אבריא.הסבר קצר: הייתה לי נזלת אחורית במשך 5 חודשים רצוף כולל חצי שנה תעודות מחלה. סבל שלא יתואר. במהלך הניתוח היה לי חשד לזליגה למוח אך הבעיה טופלה.הייתי שבוע מאושפז וחודש שלם החלמה בבית דבר שלא מקובל כלל לניתוח כזה. ברצוני לציין ששנה וחצי לאחר הניתוח הבעיה לא נפתרה כלל ואף החמירה ונוצרו לי שלל בעיות חדשות וכולן קשורות בנזלת וליחה.הבעיות הן תמידיות וכרוניות אני לוקח אין סוף תרופות שלא עוזרות והולך לרופאי א.א.ג. רבים שטוענים כי הניתוח עבר בהצלחה אך מנגד לא יודעים לציין מה הבעיה שיש לי. עשיתי מלא בדיקות ולא רק באף וכולן יצאו תקינות לחלוטין.רציתי לשאול האם ואיך אני יכול להוכיח בתביעה שהניתוח לא צלח מבחינת המחלה ולא מבחינת הניתוח עצמו ואף גרם לי לבעיות נוספות שלא היו לי לפני הניתוח.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלומי שלום, באשר לשאלה הראשונה אשיב כי נתין לתבוע חברת ביטוח של פושט רגל ולהיפרע ממנה פיצויים במקומו. באשר לשאלה השניה; קשה עד בלתי ניתן להנהל תביעות ברשלנות רפואית כאשר אין אבחנה רפואית מוסכמת של האתיולוגיה של המחלה. חשוב לנסות לקבל אבחנה של הסיבה לנזקך ורק לאחר מכן לכוון להוכחת ההתרשלות או לכך שהניתוח לא צלח.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית