נשלחתי לניתוח דחוף בכף רגל ולאחר הניתוח המצב החמיר וגילו שהבעיה היא בכלל בברכיים ולא הייתי צריכה לעבור את הניתוח
סבלתי מכאבים חזקים ברגלים, הגעתי למצב שאני מתקשה לעמוד על הרגליים במשך זמן ממושך, אפילו נעלי עקב לא הצלחתי לנעול יותר. פניתי לרופא שהחליט באופן חד משמעי שאני חייבת ניתוח דחוף ברגל ״אלוס ולגוס״ וכל זה מבלי לבצע בדיקה יסודית של הרגלים. ביצעתי את הניתוח די מהר ומאז המצב החמיר. בבדיקות של אורטופדיה שונים הם טוענים שיש לי בכלל בעיה בברכים ולא הייתי צריכה לבצע את הניתוח. בנוסף הניתוץ לא בוצע כמו שצריך ועכשיו אני צריכה לעבור אותו שוב . האם זאת רשלנות רפואית? במידה וכן האם אצטרך להתקל ברופא המנתח בכל תהליך התביעה ? מה גודל הפיצוי שאוכל לקבל? תודה מראש.
שלום רויטל, על פני הדברים וכפי שהנך מתארת אותם נשמע שבהחלט שכן יש מקום לבחון הגשת תביעה בגין רשלנות רפואית. ביצוע ניתוח על בסיס אבחון שגוי, בהעדר בדיקות שהיה בהן בכדי לסייע בקבלת ההחלטה אם לנתם או לא, מהווה רשלנות. כך גם לבי אופן ביצוע הניתוח. באשר לשאלה האם תצטרכי לפגוש את המנתח בהליך המשפטי התשובה היא תיאורטית כן אך הסיכוי לכך נמוך מאוד. את גובה הפיצוי קשה עד בלתי אפשרי להעריך מבלי להכיר את פרטייך האישיים וללא בחינה של העלויות והכספים שהפסדת כתוצאה מההתרשלות. רפואה שלמה