דנה

הסכם ממון לפרק ב'

האם כאשר זוג רוצה לערוך הסכם ממון לפני חיים משותפים בפרק ב' כל אחד צריך להצהיר בהסכם כמה הוא מרוויח, איזה נכסים יש לו, כמה חסכונות וכו'? מה קורה אם אני מעוניינת לשמור את הפרטים האלו לעצמי אך בכל רוצה להגן על הכסף שלי?

סופי ספקטור , עו"ד

שלום דנה, בהסכם ממון על הצדדים להצהיר את כונותייהם ורצונם מה יעשה ברכושם על שמם בלבד והמשותף שיצטבר במידה וחלילה יפרדו, על ההסכם להיות מפורש וברור. במידה והנך חוששת לגלות פרטים מסוימים ובוחרת לשמור נתונים לעצמך אזי אני ממליצה לך להיוועץ בעו"ד מוסמך ולשתפו בלבטייך והסיבות לכך. ולמצוא/לבחור את הדרך הנכונה לשמור על זכויותייך. תשובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליץ לייעוץ משפטי.