לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורן

ירושה לידוע בציבור ?

אני מתגורר עם בת זוגי כשנתיים ,הורים לתינוקת בת חצי שנה לא נשואים,אין חשבון משותף,מנהלים חיי משפחה אני בעל חסכונות של 700000 ש,ח ןזוגתי בעלת דירה בשווי ש כ1300000 ₪ הדירה על שמה ושם אביה כך שהיא מכוסה היא לא רוצה הסכם ממון שאלות: 1. האם אנחנו ידועים בציבור ? 2. איך אגן על חסכונתיי במקרה פרידה ? 3.האם יש לידוע בציבור זכויות מירושה מהורה של בת זוג שנפטר ? בהנחה שהיא לא רצתה הסכם ממון 4. מה זכויותיה במרה פרידה ? כמובן מעבר למזונות שאשלם עבור התינוקת המקסימה שלנו אגב, אני מרוויח 15000 ברוטו והיא לא עובדת . מה אומדן המזונות שאשלם ? אודה לתשובות עקרוניות בפורום מצוין זה

עו"ד סופי ספקטור

שלום אורן, מצבך מורכב ואני מאמינה כי בייעוץ משפטי פרונטלי אוכל להסביר לך באופן מורחב ויעיל על מנת שתדע גם להערך עתידית לכל פעולה משפטית או השלכה שעלולה להיות. באופן עקרוני- נראה כי דרך חייכם עונה על הגדרת ידועים בציבור, הגם שאין לכם ח-ן משותף, הגנה על זכויות באמצעות הסכם ממון או הסכם חיים משותפים היא הדרך הנכונה והיעילה לשמור על זכויות, בירושה אין זכויות לצד השני אלא אם כן נעשה שיתוף ברצון. סכום מזונות מורכב מאבות מזון, רמת חיים, משמורת או משמורת משותפת והרבה מרכיבים נוספים.. לתיאום פגישה לקבלת ייעוץ משפטי במשרדי 0775444700. תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו. סופי ספקטור, עו"ד.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכם ממון