לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
Y

בת הזוג מסכימה לחתום על הסכם ממון אבל לתחום אותו לתקופה של 10 שנים בלבד

אני גרוש, חי עם בת זוג שאני אוהב ומתכוון לבנות עימה בית בישראל ביקשתי שנחתום בטרם הנישואין על הסכם הממון לאחר שזוגתי התייעצה עם בני משפחתה היא מבינה את הצורך שלי לביצוע הסכם ממון אולם היא מבקשת לתחום אותו לתקופה של 10 שנים המשמעות היא שאם חלילה ניפרד לאחר תקופה זו היא כל הרכוש יחולק חצי חצי בנוסף, אני חושש שבמהלך החיים המשותפים במידה ויתעורר משבר אזי התאריך הנ"ל ינהל אותה והיא תמתין אולי לזמן בו סכום הכסף יחולק חצי חצי אציין כי יש פער של כ -8 שנים בגילאים שלנו (30/38) ויש גם פער מאד גדול בין סכום שצברתי לרכישת דירה (יחס של 1:8) פרט לכך יש ברשותי רכב ואבזור מלא של הדירה וגם קיים פער בשכר של (הנטו שלי כפול משלה) אני מפוקח ויודע שאהבה אינה ערובה לזוגיות מוצלחת מה עליי לעשות ?

סופי ספקטור, עו"ד

שלום, לטעמי מהסיבות שמנית הכי נכון זה לערוך הסכם ממון, ולערוך אותו באופן מדורג מכל ההבטים כך שלשניכם יהיה ביטוחון. הסכמי ממון מטרתם למנוע ויכוחים עתידיים בכל הנוגע לרכוש וכן מהווים בטחון לשני הצדדים ומודעות רבה. אני מציעה כי תיפנו לעו"ד המומחה בתחום של הסכמי ממון ופרסו לפניו את כל המפה הכלכלית שלכם על מנת שיערוך עבורכם הסכם מדויק ומתאים לכם. הנכם מוזמנים למשרדי לעריכת הסכם. בברכה, סופי ספקטור, עו"ד תגובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי ו/או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכם ממון