גל

לפי הסכם ממון אין לי זכות על הדירה של בעלי

אני עומדת להנשא לבחור עם דירה.לפי הסכם הממון אין לי זכות על הדירה.במקרה של גירושין עם ילדים,אני והילדים נישאר ללא קורת גג? תודה.

עו"ד סופי ספקטור

שלום גל, העיתוי של הגירושין הינו משמעותי למתן תשובה מפורטת מאחר וקיימת לעיתים השבחה בדירה או הדירה מוחלפה לאחרת..אז המצב המשפטייכול להיות שונה ביחס לזכויות שלך בדירה. כמובן שמעבר לזכות שלך בדירה, זכות הילדים למזונות ומדור. האחוז נקבע לפי מספר ילדים ורמת חיים. התשובה אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי

עדי רגב

במקרה כזה תישארי כנראה ללא הדירה, אבל זכרי שכאשר נקבעים דמי מזונות מביאים בחשבון גם גם עלויות מדור (דיור).