חן

שאלות לפני ניסוח הסכם ממון

שלום אני מגיעה לנישואים עם ממון שצברתי וגם הבן זוג שלי ואנחנו נחתום על הסכם ממון. מכיוון שעדיין לא התחלנו לנסח הסכם כזה חשוב לי לדעת לפני מה קורה במידה ואנחנו נוסיף נכסים לחיינו אחרי שכבר חתמנו על הסכם האם נוכל להוסיף אותם להסכם שכבר חתמנו. האם ניתן להוסיף סעיף בהסכם שבמידה ואחד מבני הזוג בוגד (למשל) הוא צריך לפצות את בת הזוג בסכום כסף מסוים?

עו"ד סופי ספקטור

שלום חן, באפשרותכם להוסיף סעיף הדן ברכוש אשר יצטבר וירכש בעתיד בין ביחד ובין לחוד ומה עמדתכם בעניין. באשר לסעיף בגידה ניתן לציין בהסכם סעיף יחסי נאמנות זה לזו , סעיף זה יהווה רשת בטחון ממונית הן בפיצוי כספי או רכושי במצב של בגידה או הפרת יחסי נאמנות.. חשוב מאוד לערוך הסכם כזה בצורה מקצועית באמצעות עו"ד. התשובה אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.