מיטל

רצון הדדי לבטל את הסכם הממון

בן זוגי ואני כתבנו הסכם ממון לפני שנה. היום אנחנו ממש לא מרוצים מכמה דברים שהסכמנו עליהם בעבר. האם אפשר לבטל אותו?

עו"ד סופי ספקטור

מיטל שלום , אפשר לערוך הסכם חדש ובו לציין כי ההסכם הישן מבוטל בהסכמה. ניתן גם לבצע תיקון בהסכם. לשתי הפעולות גם עריכת הסכם חדש וגם תיקון או שינוי הישן נדרש אישור של נוטריון או בית המשפט תלוי באיזה סטאטוס משפחתי אתם כעת. ממליצה להיוועץ בעו"ד מומחה בתחום. תשובה זו אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי.