לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנטולי

מעוניין להשתתף בתביעה + סיפור חוויה מהופעה

גם אני החלטתי ללכת להופעה, כי לא בטוח שיגיעו עוד לישראל. אחרי התלבטויות על מקומות בהופעה קניתי כרטיסים לשער 11 בשורה 15. כך שאני יכול לשבת, לעמוד, לקפוץ, לצלם ואף אחד לא מפריע לי מקדימה! אבל בישראל בלי הפתעות ובעיות שום דבר לא קורה!!! כשהגעתי אחרי שעה של משא כומתה מסביב לאצטדיון פתום גיליתי שכרטיסים שהזמנתי לא בתוקף. קיבלתי שדרוג כרטיסים לטבעת הכסף? כשאמרתי שאני לא מעוניין לעמוד ולהידחף בדשא ישר נאמר לי שבלי שום בעיה אני יכול להחליף כרטיסים למקומות ישיבה. אבל כרגיל כשבאתי לקופות מקום הכי קרוב היה בשורה 45!!!!! אחרי בקשות רבות שאין לי ביעה לקבל כרטיסים אחרים אבל שווה ערך לאלה שהזמנתי וגם ויכוחים עם קופאית ,אחראי על קופאיות נאמר לי שזה הכי טוב שיש והם בכלל עשו טובה ששודרגו לי כרטיס ליותר יקר ( ההפרש הוא 40 ₪). ואם אני לא רוצה אני יכול לא להיכנס בכלל. בסוף הינו בשורה 47 עם מצב רוח על הפנים, צמאים ומבואסים!!! עוד לא ידנו על בעיות סאונד שיהיו. למפיקים ומארגנים: 1. אם יש לכם ניסיון של 36 שנה אז למה אף אחד לא תרח להודיע על שינוי במה. מה אין טלפונים,מיילים? יפה מאוד להציב עובדות שזה משיש רק שורה 47! 2. כל הכבוד על כמות האבטחה וכמות הסדרנים שהיו בהופעה. אז למה אחרי 36 שנות ניסיון לא לקחו לפחות סדרן אחד שיסביר כבר בחניה שלא ניתן להיכנס לכופות דרך שער 4 וכניסה יחידה היא דרך שער 15. ואז אולי אנשים לא היו עושים משאות של שעה מסביב לכל אצטדיון. גם אין מיילים,הודעות SMS? 3. לא ברור למה היו שם מכונות לקבלת כרטיסים. אף מכונה לא עבדה ולא רק במקרה שלי. 4. עד עכשיו אני מנסה להבין למה לא היה ניתן להיכנס עם מים מינרלים. אולי זה חלק מהזדמנויות לחסות הפסדים מאי מכירת כרטיסים? 5. דרך עגב עוד משהו על החלתה לשנות את הבמה. אולי בגלל שתשלום לאצטדיון היה לפי מקום (כיסא, מטר )? 6. בעיות עם סאונד זה כבר באמת היה דבר אחרון שהפריע לי. אבל כמובן הכי קל להעביר אחריות לצד שלישי. בשורה תחתונה התחלתי לההנות רק בחלק השני של ההופעה ולדעתי מצד של מטליקה הם נתנו את כל 100% שהיו חייבים. ומאוד צער לי שזה אולי פעם אחרונה שלהם בישראל!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות