לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מרי

תביעה ייצוגית - מטאלקיה

שלום גם אני נפגעתי מהאירגון בהופעה של מטאליקה, רכשתי כרטיס ביום ראשון לאחר פתיחת המכירה, המכירה נפתחה ביום שבת ב 8 בערב והאתר קרס. כלומר הייתי בין הראשונים לרכוש את הכרטיס. הכרטיס שרכשתי היה ליציע 9 המזרחי, שורה 7. גיליתי לגמרי במקרה בערב שבועות על שינוי מקום הבמה, הגעתי בחג השבועות! להחליף כרטיס ב 9 בבוקר על מנת להיות בין הראשונים להחליף ומצאתי את עצמי עומדת בתור לכרטיס שכבר הזמנתי ואספתי. ניסו לתת לי כרטיס ליציע 1 לשורה 24, כשהם נותנים את המקומות בצורה שרירותית לגמרי בלי שום התחשבות למיקום הקודם. בנוסף למרות שהיו להם מקומות פנויים ביציע 2 ו 3 והיו באותו מחיר שבו אני רכשתי את הכרטיס שלי,(בדקתי לילה לפני שיש מקומות פנויים) הם טענו שאין את המקומות האלו ולא רצו לתת כרטיס לשם. אנשים ששילמו 300 ש"ח קיבלו מקומות בשורה 11 ואני ב24, רק אחרי המון רעש וצעקות ועזרה ממישהי אחרת החלפתי את הכרטיסים למקום בתא הכסף. המקומות שהיו פנויים למחרת סומנו כתפוסים למרות שלא היו כי עובדה שקיבלתי כרטיס לאחד מהמקומות האלו. כמובן בעיות הסאונד. התלונה העיקרית שלי היא על בזבוז הזמן שלי, טרטור, למרות שהיה להם גם את הסלולרי שלי וגם את המייל בחרו לטרטר אותי בחג!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות