מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
כביש 6 - ההכרעה התקבלה היום.
עוד' גורודיסקי שלום, תוך חיפוש אחר עוד' לקבלת ייעוץ בעניין ההכרעה שהתקבלה אתמול בעניין אליו פניתי אליך ב-13/06/10 נתקלתי לגמרי באקראי בפנייה שלי ובתגובתך אליה . אז תחילה על המענה. שנית אשתף אותך בתוצאת ההכרעה. א. נכתב כי אני פטור מתשלום כל חיובי תפו"ה (מה זה ?!) שהושתו עליי במסגרת החשבוניות הרלוונטיות שצירפה המשיבה לתגובתה. (לא ברור) ב. העורר חייב בסך השווה ל-50% שנוספו עקב פתיחת תיק ההוצל"פ, היינו מחיובי אגרת פתיחת התיק, הוצאות ניהול התיק ושכ"ט עו"ד שנפסקו בתיק ההוצל"פ. ג. היות והעורר סילק את כל חיוביו הרלוונטיות למשיבה כפי שציין בא כוח המשיבה בדיון, הרי שעל המשיבה להשיב לעורר את ערכם של כל הסכומים ששולמו על ידו בניכוי הסכומים בהם חויב במסגרת פסק הדין. ד. יתר הסעדים שביקש העורר - נדחים ה. בנסיבות העניין, החלטנו שלא לעשות צו להוצאות. ערעור על פסק הדין זה טעון רשות מבית המשפט המחוזי בקשת רשות ערעור יש להגיש בתוך 15 יום. וחתימת שלושת עורכי הדין שהשתתפו בוועדת הערר. אני לא מצליחה לתרגם בכסף את שנכתב בכל סעיף והכל בעיניי מעורפל ולא לגמרי ברור. לעניין סעיף ד' אותם "סעדים" שביקשתי ונדחו היו הסעדים לעניין התשלום של מע"מ על מע"מ ממנו נמנעו מלא לעסוק ועניין סיכום סך הסכומים השגוי שהוגש להוצל"פ ושחרג בסך כ-1200 ש"ח מסיכום סך סכומי החשבוניות וכן הריבית וההצמדה והחזר ההוצאות שביקשתי במסגרת הערר. אינני שבעת רצון מההכרעה מצד אחד ומצד שני אינני יודעת וגם לא מבינה במה הגשת ערעור למחוזי כרוכה !!!? כרגע אני מעוניינת בהארכת זמן הגשת ערעור עד לבדיקה ולקבלת ההחלטה בעניין ואודה לך באם תייעץ לי איך עליי לעשות זאת !!! כמו כן,נכון לעכשיו אני מעוניינת בהגשת ערעור והיות ולא הבנתי דבר ממה שנפסק שמגיע לי אני לא יודעת מה עושים! לסיכום יש לנו, עניין המע"מ שלא זכה לכל התייחסות, עניין ה-1200 ש"ח שחרגו מסיכום הסכום שהוגש להוצל"פ (אשמח לשלוח לך העתק) ואת העניין שלמרות ששילמתי נתבעתי על אותם כספים ששולמו דרך מוקד השירות של כביש מכאן, שלא יכול להיות אי תשלום במועד אם שילמתי משהמוקדן אמר! כמו כן, לא המשיבה (כביש 6) לא הוכיחה כי קיבלתי את החשבוניות לא בדואר רגיל ולא בדואר רשום וכל שבידה זה פלט מהמחשב לפי הדואר לא נדרש ! כשלדעתי כלל לא נשלח והכל פוברק ועוד ועוד... אודה על כל התייחסות לדוא"ל שצוין.