מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
תביעה נגד סלקום בנושא ניוד מספרים
שלום נועם, בקצרה..היום בשעה 13:00 פתאום הופיע לי סימון של "אין קליטה" במכשיר מסוג אייפון של סלקום עסקי.לאחר 4 שעות של חוסר ודאות והמתנה לנציג שירות התברר לי .שמי שמתקשר אלי מגיע לנייד אחר לבחור נחמד שעשה באותו יום ניוד למכשיר הטלפון שלו, והוא מקבל את כל השיחות שלי והמספר שלו בכלל לא מגיב.לאחר דין ודברים עם נציגים ושליחת פקס להסכמה שלי על ניוד ,בשעה 19:00 הודיעו לי שכרגע אין מה לעשות ויש לחכות למחר ולהתקשר אליהם שוב פעם למרות שהם מסכימים שיש תקלה שלהם.נו... באמת! העוגמת נפש בזבוז יום עבודה1 בנתיים..מי משלם את השיחות שמבצע הבחור הנחמד ואם הוא לא היה נחמד? חשיפה של פרטים אנטימים שלי מכוון שגם הודעות הסמס הועברו, הנזק העסקי העצבים בכול התהליך ושאר ירקות מחייבים הגשת תביעה על מנת למנוע מקרים אלו בעתיד.. אשמח לעדכן בהמשך.. ובנוסף גלישה קצרה באינט' מראה שזהו לא מקרה חד פעמי של רשלנות כלפי אלה מגמתי מצד חברות התקשורת.
עידו שלום בדוק אם יש לך עילה לתביעה אישית. תביעה ייצוגית מעט בעייתית במקרה זה כי אמנם יתכן מאוד וגם לקוחות אחרים סבלו מאותה תופעה אך לא ברור כיצד בדיוק ואיזה נזק נגרם לכל אחד. אם בכל זאת אתה יודע בוודאות כי מדובר בתופעה כדאי להמשיך לבדוק. בברכה,