מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
המכללה לא רוצה להחזיר כסף
שלום! אחרי שיחרור מהצבא נירשמתי לקורסים הנהלת חשבונות. נירשמתי לקורס 1+2 והמזכירה המליצה גם את קורס 3. שאלתי אותה איך זה פועל היא אמרה שאם אני עוברת קורס 1+2 אני יכולה להתחיל ללמוד קורס(סוג) שלוש. שאלתי אותה ,אם אני לא יוכל לעבור? ,אז היא אמרה שיהיו לי אפשרויות לעבור ושאני יצליח. האמנתי לה ואחרי כל השיחה נרשמתי גם לקורס שלילי . הלכתי לבנק ומשכתי את כל הפיקדון הצבאי,חזרתי למכללה ושילמתי עבור קורסים. קיבלתי קבלה ולא היה רשום כמה עולה כל קורס בניפרד. חוץ מזה כשחתמתי על הסכם , לא הסבירו לי שאם אני לא מתחילה ללמוד או לא מגיעה מאיזשהי סיבה , אז לא מחזירים לי את הכסף. אפילו לא נתנה לקרוא על מה אני חותמת! סיימתי קורסים 1+2 אבל לא עברתי ,לכן לא קיבלתי תעודה ולא יוכלתי להתחיל קורס שלישי(סוג 3). באתי למכללה יחד עם מכתב שבו ביקשתי להחזיר כסך עבור קורס 3, מסרתי מכתב בקשה ישר למנהל הסניף (ראשון לציון ,רחוב עין הקורא 10). מאז קיבלתי רק טלאפון מהמזכירה שהיא כאילו איימה עליי ,אמרה לי משפט כזה- " אם את לא תבחרי קורס אחר , את לא תמצאי הסוף "!!!! כאילו רצתה להגיד שכמה שיותר יעבור הזמן אני לא אמצא הכסף שלי. ניסיתי לכתוב תביע למשרד תעשיה ותעשוקה אבל קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים עם זה ,שאני צריכה לחזור למכללה ולדבר איתם. אבל שמה כאילו לא מקשיבים לי.דרך אגב הסיבה שאני החלתתי לא לבחור קורס אחר כי ניכנסתי להריון והיתה לי עבודה , שאחד עם השני פשוט לא השתלם.תודה רבה על העזרה.
דיאנה שלום אני ממליץ לך לפנות ולהיפגש עם עו"ד על מנת שתוכלי לקבל הערכה לגבי הליך משפטי. בברכה,