לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלמה

הגשת תביעה ייצוגית נגד רשות השידור

מעולם לא החזקתי מכשיר טלוויזיה בביתי, ומעולם לא היה לי כל צירוף מכשירים המאפשר צפייה בטלוויזיה. לכן, מעולם לא קמה כל עילה חוקית לדרוש ממני תשלום אגרת טלוויזיה. בימים אלה הספקתי לקבל ממספר משרדי עו"ד שונים, מכתבים הטוענים כי הם מייצגים את רשות השידור. ובמכתב, לא מנומק, חסר בסיס וחסר שחר. טוענים כי עלי לפרוע חוב בסך אלפי שקלים תוך 30 יום הכולל איום לפנות להוצאה לפועל. ראוי לציין כי מעולם לא נדרשתי לפרוע חוב כלשהו לרשות השידור, ובטח שלא לשלם שכ"ט. אני משוכנע שכמו שנטפלו אלי בצורה גסה וחסרת כל בסיס עובדתי, רשות השידור מתעשרת ולא בדין, על חשבון אזרחים פשוטים שאין להם את הידע והיכולת להלחם במכונה המשומנת והכוחנית של רשות השידור.

עו"|ד נועם צוקר

שלמה שלום, ראשית , למיטב ידיעתי יש פורום באתר "משפטי" המטפל בנושא של אגרת הטלויזיה. לעצם העניין, עד כמה שידוע לי לפי נהלי רשות השידור ועל פי חוק אתה יכול למסור תצהיר בו אנו מודיע כי אין לך טלויזיה ולא החזקת. ממליץ לך לבבר מול רשות השידור. בברכה,

אסף

הם פועלים בשיטת המצליח. החוק מתיר להם לשלוח הודעות תשלום לאזרחים, מבלי שיצטרכו לטרוח לברר האם הנמען אמנם חייב בתשלום אגרה. הנמען, מצידו, צריך להיות בקיא בחוקי המדינה, לשלוח מכתבי ערעור רשומים וכי״וב. והם מציבים מחסומים בכבישים! עם שוטר בשכר וגרר מבויים ברקע... מאיימים שיעקלו את רכבך! ואת זאת החוק דווקא אינו מתיר. יסגרו להם את שיבר השחיתות רק כשזה יאיים על כסאו של איזה שר ממונה. ככה זה עובד בדיר החזירים הקטן שלנו.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות