מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
חיוב במרמה הוט מובייל
באוגוסט 12 פניתי לחברת הוט מובייל לניוד מפלפאפון,את הסים הייתי צריך לקבל בשרות הלקוחות,בתלפיות ירושים,בקשתי מנציג הוט שירשום שאני מייפה את בני לקבלת הסים,אמר שאין בעייה רק שאתן לא ת.ז שלי ויפוי כח. בני נגש אליהם ולאכזבתי לא רצו לתת את הסים. ולכן נאלצתי לבקש מהם שיבטלו את העסקה,הפקיד אמר שאין בעיה הוא יבטל. למחרת התקשרתי לשרות הלקוחות לוודות שהעסקה בוטלה. נענתי בחיוב שכן. לתדהמתי לאחר כחודש ראיתי בחשבוני שהוט מובייל מחייב למרות הביטול את חשבוני. התקשרתי לשרות הלקוחות והם טענו שחלה טעות והם יזכו אותי. אבל לא דובים ולא יער,הם עדיין חיבו את חשבוני,קשה היה להשיגם טלפוניתשלחתי להם מייל ולא כלום. פניתי פיזית לתלפיות ירושלים לשרות לקוחות ומסתבר שחייבו אותי על קוו שמתחיל 053 שמעולם לא היה לי. הנציגה רשמה את כל העניין במחשב ואמרה שהיא תעביר להנ"ח של הוט. נכון להיום גבו ממני כ-600 ש"ח על כלום,פניתי שוב טלפונית וכל פעם נאמר שזה בטיפול. אבקש את עזרתכם בברכה ימין בן סימון
מה שקרה לבן סימון ימין לי קרה יותר גרוע....בתאריך 10.7 2012 רציתי להתחבר להוט מובייל..ומסרתי פרטיים אישיים+כרטיס אשראי ושראיתי שיש עומס ולא יכול לשוחח עם נציג שירות בקשתי לבטל ואמרו לי מבטלים וגבו מהכרטיס שלי 217 ש"ח ועד היום לא קיבלתי החזר רק דרך עורך דין במכתב.. לא קיבלתי לא סימס כלום וגבו ממני במרמה כספים הזהרו לכם
ימית שלום, אכן יש מקום לבירור מעמיק יותר ובחינת האפשרויות העומדות בפניך. פני לייעוץ משפטי פרטני. בברכה,