מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
תביעה ממשרד עו״ד על שירות תוכן חיצוני
שלום קיבלתי השבוע מכתב ממשרד מעו״ד על תביעה בגין שירות ספקי תוכן חיצוני מ11/2007 הם טוענים שנרשמתי לשירות של אודישנים אך מעולם לא נרשמתי , הטלפון שבגינו חויבתי הוא טלפון שהיה בבעלות חברת הסלולר שבה עבדתי מעולם לא קיבלתי חשבונית כי החברה שילמה על הקו. פתאום הם טוענים שלא שילמתי!! כשהבהרתי להם שמעולם לא שילמתי אני את החשבון איך אני אמורה לדעת שיש לי חוב מולם?? זו ממש חוצפה מה אני אמורה לעשות ??החוב הוא מעל 2000 ש״ח.
האם מישהו יכול להעביר לעיוני את המכתב שקיבלתם מעורך הדין, על מנת שאוכל לתת את דעתי. תודה
שלום, גם אני לתדהמתי קיבלתי היום מכתב מהסוג הנ״ל, גם לי היה מכשיר של החברה בה עבדתי, והקו היה חסום לשירותי תוכן/ספקים חיצוניים, אם לא העבירו לך את המכתב, אשמח להעביר לך אותו לעיון...
שלום, היום קיבלתי הודעת sms (לא מכתב ) ממשרד עורכי דין "רד" ליצור עמם קשר, פניתי למשרד (**בשיחה מוקלטת***) וביקשתי לברר את פשר הפנייה. במשרד נטען כי ביצעתי בשנת 2010 הרשמה לאתר "במרום" (www.bamarom.co.il), איני זוכרת כי נרשמתי לשירות בתשלום ואיני זוכרת את פרטי הדבר וגם אם היו הדברים, שירותי תוכן חסומים אצלי בנייד עוד מ2008 בקירוב. משרד עורכי הדין לא שלחו פירוט או דרישה אלא הודעת sms בלבד!! הם טוענים כי היה עליי לשלם כבר אז 20 שח לשבוע, כאשר שאלתי מי אישר את העסקה והאם כל אדם יכול להרשם עם מספר הנייד שלי היא טענה שנשלחת ססמה לנייד דבר שאין ביכולתי להוכיח עקב הזמן הרב שעבר. בנוסף שאלתי כיצד היה אמור התשלום להגבות והיא ענתה שבחיוב הסלולר, שאלתי מדוע כאשר החיוב הראשון לא צלח לא פנה אליי אף אדם מטעם החברה (מה שהיה משאיר אותי עם חוב של 80-160 שח) היא החלה לסבוב סחור סחור עם כך שהדבר היה בהליך משפטי וכו' וכו'. היא לא שלחה אליי פירוט המוכיח של עסקה וקשר שלי אל החברה. שאלתי מהם השירותים שמספקת לי אותה חברה שכם מעולם לא זכיתי בהם היא טענה שזה מספק לי גישה לאתר (ו80 שח בחודש בעבור גישה???) בחנתי את האתר המכיל מידע כוזב ושקרי על מורים שכלל לא מלמדים שם ואודשנים לתכניות שכלל לא משודרות יותר הבנתי מבדיקה באינטרנט שמדובר ככל הנראה בחברת "איקיוטק" אשר נפגעו ממנה אזרחים רבים ואודה לעזרה גם במקרה שלי. תודה רבה.
שלום היום קיבלתי הודעת SMS אותו סיפור כי נרשמנו דרך הודעת SMSלשירותי תוכן משנת 2009 . כיצד נהגת?
גם אני באותה סירה ואני ביקשתי לחסום את הגישה מול חברת הסלולר היום קיבלתי התראה לפני תביע ה על סך 2400 אפילו לא שלחו לי חשבונית לא יידעו אותי על השירות הנ״ל ! אני מעוניינת לתבוע גם את אורנ׳ג וגם את ספק התוכן המייל שלי sharar29@gmail.com
גם אני קיבלתי בדיוק את אותו דבר רק שהם תובעים את ביתי שהייתה בשנת 2008 בת 7. מה עושים איתם? לא רק שלא קיבלתי, גם ביטלתי מול החברה את השירותים.