לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מרי

מספרה- תוספות שיער

היי, עשיתי תוספות שיער מולחמות במספרת 'שמפו' בירושלים, הבטיחו לי שם תוספות חזקות, איכותיות, נשארות להרבה זמן בשיער, תוספות שאפשר להחליק ולצבוע אותן אם ארצה ובגלל זה שילמתי יותר על הסוג שלהן, הספר שם לי 75 חתיכות. עשיתי הסכם עם הספר להביא לו חצי מהסכום כי זה מה שהיה לי וכמה שבועות לאחר מכן את החצי השני. בכמה שבועות שעברו אחרי שהבאתי לו יותר מחצי מהסכום, כמה מהתוספות נפלו, אבל לא רק התוספת נפלה, אלא שהיא נפלה עם החיבור שלה לשיער שלי וזה נתלש מהקרקפת ועשה לי קרחות קטנות בראש. השיער שלי גלי, ביקשתי מהספר לשים לי תוספות גליות שיתאימו לשיער שלי והוא שם לי תוספות חלקות לגמרי, אם ארצה ללכת לים או לבריכה אני לא יכולה כי ברגע שהשיער שלי נרטב הוא גלי והתוספות חלקות כמו קרש. הבטיחו לי תוספות איכותיות, לתוספות ששמו לי יש נשירה נורא חזקה והן נשרפות ממש מהר, אי אפשר לעשות עליהן בייביליס כי שוב, זה שורף אותן מאוד. כשהגעתי לספר היה לי צבע שונה בשיער והוא צבע לי אותו לשחור כי ביקשתי שהשיער יהיה בצבע של התוספות, הצביעה הייתה נורא לא מקצועית ויש לי חלקים קטנים של בלונד בשיער והשיער האמיתי שלי ממש לא בצבע של התוספות. שמו לי את התוספות, בצורה נורא לא מקצועית ונורא קרובים אחד לשניה וכתוצאה מזה, נהיו לי ראסטות קטנות בשיער צמוד לקרקפת. שמתי את ה75 חתיכות לפני בערך ארבעה חודשים ונשארו לי משהו כמו 35-40 על השיער לאחר שכולן נפלו ביחד עם השיער שלי ועשו לי קרחות. לא הסכמתי להביא לספר את ה800 שקל הנוספים בגלל כל הדברים האלו והוא התלונן בפניי שהיה צריך להוציא את ה800 שקלים מהכיס שלו ולשלם למספרה והיום לאחר כל הזמן הזה הוא רוצה לפנות לעורך דין. מה אפשר לעשות בנידון?

אלדר אדטו, עו"ד

מה שאת מספרת אינו מתאים לתביעות ייצוגיות. אם את מעוניינת לתובע בגין הנזקים שנגרמו לך את יכולה לתובע במסגרת בית משפט. לדעתי בית משפט לתביעות קטנות הכי מתאים בעניין זה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות