מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
האם אפשר להגיש תביעה יצוגית
שלום רב, אני שוקל תביעה יצוגית ומחפש תביעה יצוגית על העבירות הבאות, אנא אמור לי אם רלוונטי והאם מתאים לך. 1 - עבירה של גניבה: יש הרבה תלונות על נציגי שרות ומכירה שגובים יותר כסף ממה שמותר במעמד ביטול המנוי, ויתכן שזה בכוונה לגבות יותר כסף ממה שמותר. יש עדויות ללקוחות שרודפים אחרי נציגי השרות כדי לגבות לנתק את המנוי ומחוייבים יתר על מידה. 2 - יש תלונות על מאמני כושר שהם גם אנשי מכירות והם שמשקרים כאשר הם מוכרים תוספי תזונה, מוכרים מצגי שווא זה לכאורה קבלת דבר במירמה 3 - החברה הזאת גבתה דמי הרשמה של כמה מאות שקלים ובמקביל מכרה מתנות בתמורה ,זה מעלה חשש של עבירה של קבלת דבר במירמה, מוצרים במסווה של דמי הרשמה. 4 - יש חשש לעמלות ללא תימוכין בחוזה, עמלות שנגבות תוך ניצול לדעתי את העובדה שהלקוחות לא יכולים לנהל הליכים משפטים על סכומי כסף קטנים, כמו דמי העברה כאשר עוברים סניף. זה ניראה שהם גובים כספים באמצעות תרמיות, זה לכאורה עושק. אני בתור נפגע, עברתי מכירה של תוספי תזונה באמצעות תרמית, ועברתי ניסיון גניבה(הגניבה לא בוצעה בפועל)
שלום, המדובר בשאלות כלליות וככל שיש לך מקרה ספציפי הנך מוזמן לעמוד איתי בקשר, להציגו בפני על מנת לבחון אם יש מקום להגשת תובענה יצוגית.