מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
קופון שנרכש אך לא ניתן לממשו
שלום, לאחרונה רכשתי באחד מאתרי הקופונים קופון לארוחה זוגית במסעדה. חשוב לציין שהסכום שנדרשתי לשלם לאתר הוא 8 ש"ח בלבד ואת היתרה, רשום שעליי לשלם בבית העסק. התקשרתי לאחר הרכישה למסעדה להזמין מקומות. בעל המסעדה אמר שהקופון לא תקף מבחינתו כבר כמה חודשים. הסברתי לו שיש לי את הקופון במייל ורשום עליו תוקף של חודשיים קדימה ולשווא.הוא טען כי הוא "רודף" אחרי בעלי האתר כבר חודשים בבקשה שיורידו את הקופון אך הם איהם עונים לו ולכם הוא החליט לסרב לשתף פעולה.. פניתי לאתר במייל והסברתי מה קרה. מיד קיבלתי תשובה המציעה לי החזר כספי. התבקשתי לרשום את מס' האשראי שלי למטרת זיכוי. עניתי שאיני מעוניינת כך לרשום את המס' במייל וביקשתי שיצרו איתי קשר טלפונית. מיד נעניתי כי נציג החברה יחזור אלי למחרת כדי לקחת את פרטי האשראי ולזכות אותי. מאז הם פשוט נעלמו. דממה. בכל יום אני כותבת מייל ומזכירה שאני עדיין מחכה, אך לשווא. אין עונה... הקופון הופיע שם עד היום, במייל האחרון ששלחתי טענתי שמדובר בהונאה של צרכנים רבים ואני דורשת שהקופון ירד מהאתר ובנוסף, לקבל זיכוי.. אחרי פחות משעה הקופון סופסוף ירד מהאתר. כל הסיפור הוא 8 ש"ח בלבד שאני שילמתי להם, אך אני מרגישה מרומה ומכעיס אותי שחברה מרשה לעצמה להתנהג באופן כ"כ לא הגון. האם יש מה לעשות עם העניין מבחינה משפטית?
לכאורה יש עילה לתובנה ייצוגית.השאלה -האם האתר ניתן לאיתור ויש את מי לתבוע