מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב
עלתה לאוטובוס והתברר שזה לא יום הגיוס שלה.
אחותי בת 18. הייתה צריכה להתגייס בתאריך 20.12.15 בכן דחו לה את הגיוס ל24.12.15 ולא שלחו לה צו מוחשי אלא עדכנו זו באתר עולים על מדים בקיוסק האישי שלה. הגיע ה24.12 אחרי שעשינו קניות מההסף שמזל שיש. וארגנו את התיק בשבוע החולף, אחותי התכוננה נפשית לגיוס המרגש. והגענו ללשכ"ג תל השומר. האוטובוס התמלא ועזב וכך גם האוטובוסים שאחריו. באוטובוס האחרון קראו לאחותי לחדר מתגייסים וליוו אותה להשלים ראיון מול קב"ן על עבר רפואי ולאחר מכן ראיון מול פסיכיאטר ואמרו לה בביטחון כי אין סיבה שלא תתגייס היום. המתנו רבות אני ואמי שאחותי תסיים והאוטובוס האחרון עזב. אחותי חזרה אלינו ותוך דקות ספורות הגיע אוטובוס וחיילת עלתה עם אחותי לאוטובוס נפרדנו לשלום ואני ואמי יצאנו מהלשכג לכיוון תחנת האוטובוס. לפתע אמי קיבלה טלפון מאחותי שהאוטובוס חוזר ודוחים לה את הגיוס. לא יכולנו להיכנס חזרה ללשכג אז חיכינו לה בחוץ והיא יצאה עם התיק הכבד ועם צו גיוס ל14.1.16. הרגשתי שנגרמה פה עגמת נפש לאחותי, היא גם החלה לבכות ופתחה סלידה למערכת עוד לפני שעלתה על מדים. אני אשמח לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שאחותי תקבל פיצויי כלשהו על מה שקרה. ולמי פונים??
שלום, שאלתך איננה בתחום התובענות היצוגיות