לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בועז

נסח חוזה שכירות

שלום אני בעל הבית של דירה . אני צריך לחתום חוזה עם השוכרים אבל לפני שאני חותם אני מעוניין להכניס לחוזה מספר סעיפים . אני מעוניין להוסיף לחוזה את הדבר הבא : תיקונים עד 500 ש"ח יחולו על השוכר , תיקונים מעל 500 שקל יחולו על המשכיר . תיקוני צנרת - ככל שמדובר בסתימה - יחול על השוכרים כיון שזה נובע משימוש השוכרים. כל ליקוי ו / או נזק שיווצרו בדירה הנובע מבלאי סביר של הדירה או מערכותיה יתוקן על ידי בעל הדירה וישלם על ידו . כל ליקוי או נזק שיגרמו לדירה או מערכותיה הנובעים משימוש לקוי ו / או רשלנות השוכר או מי מטעמו יתקונו וישולמו על ידי השוכר . השאלות שלי הם : 1) האם הניסוח הזה הוא ניסוח בסדר? האם הוא לא סותר ? האם זה ניסוח הוגן כלפי וכלפי השוכרים ? 2 ) אני מתלבט האם להחליף את ה 500 שקל לשנות ל- 1000 שקל. האם זה נשמע הגיוני שתיקונים עד 1000 ש"ח יחולו על השוכר , תיקונים מעל1000שקל יחולו על המשכיר ? עדיף להאשיר 500 שקל? ... 1000 שקל זה לא נשמע מוגזם מידי ? 3) בכללי- מה אתה אומר? צריך לשנות דברים ? אשמח מאוד לשמוע את הערות שלך . תודה , בועז .

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל לפי המוסכם בין הצדדים. הניסוח בסדר סה"כ - אפשר לקשור בין החלקים בלמרות האמור תיקונים של עד ___ יהיו באחריות השוכר בלבד. לי נראה 500 ש"ח כסכום סביר בלי להכיר את הדירה והשכ"ד המבוקש עבורה. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר