לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוליה

דירה שכורה

שכרנו דירה במשך כי שלוש שנים, כבר כתבי פה שהודענו חודש לפני עזיבה, בעל דירה טען שהודענו לא מספיק זמן מראש למרות שחוזה הסתיים ולא היה הוגד בחוזה כמה זמן מראש אנו צריכים להודיע שלא מחדשים חוזה ולא היה אופציה חוזה - חוזה היה לשנה בלבד. יצאנו מדירה ב28.2.15 כמו שהוגדר בחוזה, סגרנו חשבונות ארנונה, מים, שילמנו חשמל. ארנונה ומים סגרנו חשבון והעברנו משם שלנו, חברת חשמל לא מסכימים למחוק שם שלנו בחשבנות עד לא יהיה משהו מחליף- בעל הדירה מסרב להעביר לשם שלו, מסביר שממתין עד שיהיו לו דיירים , מעבר לכך לא מחזיר לנו צי'קים בטחון , כול הזמן מבטיח להחזיר ולא מחזיר. במעבר לכך כול פכם שאני מדברת איתו מתחיל מחדש שאנחנו לא בסדר, פתאום בפעם אחרונה טען שדירה הייתה במצב רע שעזבנו, אנחנו ניקינו והשארנו דירה נקיה ובלי דברים שלנו , כך שאני לא מבינה על מה הוא מדבר, בנוסף בחצר היו כל מיני דברים עוד לפני שנכנסנו לדירה כנראה מדיירים קומים - הוא טוען שהשארנו בלגן הסברתי לו שזה לא שלנו והיה קודם - גם לא יכול להיות שזה שלנו מכוון שדלת כניסה לחצר צרה מאוד ואי אפשר להכניס לשם את הדברים האלו דרף הדלת- כלומר הכניסו אותם ברגע שעוד לא היה שם דלת . בקיצור אני מאוד מתרגשת ולא יודעת מה הוא יכול לעשות עבורנו. האם בעל דירה רשאי לגבות מאיתנו כסף ואיך ניתן לפועל ?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב חוזה שמסתיים - אין צורך להודיע מראש. חודש זה סביר ביותר בהקשר זה. מומלץ לרשום מכתב רשמי עם תיעוד כל הדברים ע"מ להוכיח הדברים בעתיד - אם וכאשר ינסה בעל הדירה להיפרע מהביטחונות שלכם. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר