לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שקד

השכרת דירה

אז ככה- נושא מורכב וממש חשוב. אני בעל דירה השכרתי חדר בדירה שלי לשותף שנתגלה כחולה סכיזופרניה- מחלת נפש. התפרצה אצלו והתבטאה בשבירת חפצים בבית תוך כדי הסבר שקיבל מסרים לשבור לי דברים בבית . הוא דיבר עם הקירות התחיל להגיד שעיניים מסתכלות עליו . התחיל להזות דברים שאינם. לקחתי אותו למיון והומלץ על אישפוז בגהה. לאחר מכן הצלחתי להשיג את ההורים שלו ב144 והבנתי מהם שתמיד היו לו בעיות נפשיות והוא מקבל קיצבה מביטוח לאומי על כך . דברים שלא הובאו לידעתי ולא היה שום ניסיון להביא אותם לידעתי לא עי השוכר ולא עי הוריו. לדבריהם אין להם אפוטרופוס עליו . אני בבעיה רצינית כי ההורים רוצים לבטל לי תשיקים אם אני לא אחזיר אותו לגור אצלי ואני לא מוכן לגור עם מישהו שיש לו מחלות נפשיות ושובר לי דברים בבית. עם מי הצדק עומד? אני מנסה למצוא דייר חלופי והדברים לוקחים זמן ולא בין רגע לרגע. בבקשה נסה לעזור לי למרות שהנושא מורכב. אם ידוע לך על מישהו שיכול לתת לי ייעוץ ראשוני חינם בטלפון אני אשמח . פשוט אם אין צדק חבל לי לשלם על פגישה המון כסף ולגלות שאין לי קייס לשום דבר.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נראה לי כי הברירה בידיך - או לגור עמו ולקבל את התשלום. או לבטל את החוזה ולהחזיר השקים - נראה לי כי עד סוף התשלום הקרוב זה זמן סביר לקבל. ברור שמבחינה פורמלית אתה מצד אחד צודק. אך מנגד מדובר באדם חולה - כשאתה יודע איך אתה מגיע לבית המשפט אבל לא איך תצא ממנו. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר