לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
משה

הפרת הסכם

עורך הדין שלום רב. לפני כחודש השכרתי דירת מגורים לפלוני ל24 חודש ואופציה לשנה .השוכר ראה את הנכס .והנכס מצא חן בעיניו .ובקש לקדם את עניין החוזה .על מנת להשכיר את הנכס .הכל היה בסדר הוא נתן שיק אחד מזומן על החודש הראשון ועוד 23 שקים דחווים חתם על שטר בטחון ויש ערב לחוזה .אישתו של השוכר לא היתה בעיר באותו זמן .והוא אמר שתוך 48 שעות היא תבוא אל עורך הדין לצורך חתימה. יש לציין שאני ואשתי חתמנו בתור המשכירים .לאחר 10 ימים הוא התקשר אלי ואמר שיש לו בעייה אישית והוא לא רוצה את הדירה .יש לציין כי שחררתי את השוכר שנמצא בדירה 3 חודשים לפני הזמן ע" בקשתו של השוכר הראשון והוא השוכר החדש ידע זאת ואף לחץ לבקש מין השוכר אפילו לצאת כמה ימים לפני הזמן.....בעצם נגרמו לי פה הפסדים של 3 חודשי שכירות ארנונה ושכר טרחת עורך דין שמסתכמים ב26 אלף שח בערך .השוכר החדש בעצם מפר הסכם ולא רוצה להכיר בחוזה בטענה כי אשתו לא חתמה ולכן ההסכם שכירות לא קביל ע"פ דעתו ולא מוכן להכיר בנזקים שנגרמו לי ....האם יש צדק בדבריו ע"פ חוק והאים מספיק שהוא חתם יש עילה לתביעת נזקים מצטער על הסיפור הארוך אודה לך על תשובתך

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן השוכר עצמו (ללא אשתו) מחוייב לחוזה. במיוחד כשנגרמו נזקים בגלל התנהגותו. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר