לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוריה

שאלה

אתם עונים גם על שאלות של משכיר.השכרתי דירה למישהו והסתבכתי מאוד.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן, אפשר לשאול גם שאלות של משכירים. בהצלחה, www.behore.co.il

דוריה

שלום.השכרתי דירה לשוכרת שהתבררה כקצת ביריונית.בכול מקרה,החוזה שלה כבר עבר התאריך שלו ממזמן והיא מסרבת להתפנות.ולא שלמה לי את רוב כספי השכירות. הוצאתי צו פינוי.קבלתי אותו אבל העו"ד(שאני מאוד שוקלת להחליף אותו)אומר שזה תקף רק לשבועים וגם צריך לפנות לחברת עיקול.בגלל שאין לי הרבה כסף אז הוא אומר שאפשר לפנות לעיקול של הבית משפט שזה יותר זול.אבל עד שהם מטפלים בבקשה שלנו ,הצו פינוי כבר עובר התאריך שלו. עוד בעיה שהעו"ד טוען,זה שאני צריכה לממן לדיירת הזאת מחסן לדברים שלה כי אסור לזרוק לה את הדברים. הכול נשמע מטורף.אנא עזרתכם.כבר הפסדתי המון כסף וזמן וכוח. יש לי צילום של שטר חוב ואפילו הודעת טקסט שהיא רשמה לי שהיא מתפנה(בפעם המאה)ולא התפנתה. כול אלה לא עוזרים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב צו הפינוי תקף מיום מסוים ואילך, כך שאם לא מצויין אחרת הוא יהיה תקף גם אחרי המועד שלו. לעניין אחסון הדברים - אם לא הוסכם אחרת בחוזה ביניכם, אכן את חייבת לשמור לה על הדברים - אפשר במכולה ו/או פתרון זול יותר ממחסן. בד"כ רב השוכרים מתפנים בשלב זה ולא מחכים למוציא לפועל שיבוא לבצע את ההוצאה מהדירה. אם כן תגיעי לשלב זה תצטרכי לממן גם עלות של שוטר שיצטרף להליך. עלויות אלו יש לקחת בחשבון מראש - ולהבטיח אותם בבטחונות של החוזה. בהצלחה, www.behore.co.il

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר