ביטול חוזה בשל הטעייה והסתרת פרטים
שלום לפני כשלושה חודשים לערך לקחתי בשכירות דירת סטודיו באזור האוניברסיטה שבה אני לומד שאלתי את המשכיר על תליית תמונות והוא אמר לי ליידע אותו לפני כי צריך דיבלים מיוחדים ואז שאלתי אותו אלה קירות גבס ונאמר לי שהדירה היתה מעופשת לפני לכן הוא הצמיד משטח גבס על הקיר ולא מדובר בקירות גבס המשכיר ידע שאני סטודנט ורעש זה מטרד עבורי בחתימת החוזה נודע לו גם על הפרעות קשב שיש לי באשר לרעשים חיצוניים לאחר כניסה לדירה הבנתי שמרבית הדירה קירות גבס ושכל רחש בחוץ נשמע בתוך הדירה מה שמהווה מטרד עבורי גם עם אטמים יש לציין שלא קיבלתי מידע על שיפוצים אצל השכנים משני הצדדים של הדירה כאשר מצד ימים יש מרחק של דירה מהדירה ששיפצו ביום העצמאות הוא הודיע לי בהתראה של שעה על חגיגות בשטח החצר ממש לידי עד 3 לפנות בוקר שהסתיימו לבסוף ב1:30 לערך מה שלא מאפשר לי שינה ולימודים הוא הודיעה לי כעובדה מחוץ למושכר יש מכונת כביסה ומייבש אשר עובדים ושומעים הכול בפנים איך מבטלים חוזה זה ומוכיחים שאן ישנה הטעייה על חשבון השוכר מה עושים?? תודה..
שלום רב יש לבטל חוזה רק בהסכמת בעל הדירה. מאחר והיו לך דברים חשובים להכניס לחוזה היית צריך לדאוג לרשום אותם בחוזה ולא להסתמך על תשובות חלקיות בע"פ. יום העצמאות מאושר לשכנים לחגוג עד מאוחר. איני רואה דרך לביטול אלא בהסכמת הצדדים. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן