ארנונה
שלום לך , מזה כ - 2.5 אני ובני מתגוררים בדירה שכורה באחד ממושבי השרון. עד לפני כחודש הארנונה היתה רשומה על שמי , והיות ואני חד הורית הגיע לי הנחה של 20% בארנונה וכך היה שלמתי את הארנונה שכוללת את ההנחה סך של 720 ש"ח לחודשיים. לפני כחודש וחצי פנתה אלי בעלת הדירה ואמרה לי שהיא מעבירה את הארנונה על שמה מסיבות אישיות , ציינתי בפניה כי מגיעה לי הנחה של 20% . לפני כשבוע וחצי פנתה אלי שוב בעלת הנכס ואמרה לי שהיא שילמה את הארנונה ואני צריכה להעביר לה סך של 900 ש"ח , אמרתי לה שאני זכאית להנחה של 20% ואני מבקשת ממנה לשלם את הסך פחות 20% הנחה . ואז היא אמרה לי שהיא לא מוכנה לספוג את ההנחה ושאין לה בעיה שאני אעזוב את הדירה אם אני לא מוכנה לזה... אמרתי לה שזה לא לעניין ושאני מבקשת ממנה להתחשב במצבי כחד הורית . היא אמרה שזאת לא בעיה שלה וגם ככה היא מקבלת פחות על הדירה ממה שהיתה יכולה בפועל . שאלתי, האם זה חוקי מה שעושה בעלת הדירה ? מה עלי לעשות בנושא ? אודה לשאלתך , תודה רבה , פזית
שלום רב בכפוף למוסכם בחוזה ביניכם - הרי שבעיקרון הזכות להנחה קיימת עבורך. זה שבעלת הדירה העבירה על שמה משיקוליה - לא צריך לפגוע לך בהנחה. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן