ביטול חוזה עקב שיפוצים והחרפת מחלה
שלום רב, ההורים שלי משכירים דירה זה השנה השלישית , חשוב לציין שאמא שלי היא אשה מבוגרת חולה מאוד מחלת לב וראות ומשתמשת באופן קבוע במכשיר חמצן בבית ללא אפשרות לתנייד מה שאומר שהיא רב היום בבית., עוד חשוב לציין שההורים שלי לא יודעים לקרוא עברית ונעזרים בי לתרגום . לפני שכירות של השנה בעל הדירה החתים את ההורים שלי בשנתיים נוספות בחוזה שאין לו אף סעיף יציאה ומבלי שמציין שעושים בבניין שיפוצים בבניין הוספת מרפסות , הגיע לביתם שהוא מאלץ אותם לחתום במהירות על חוזה ומבלי לתת לי לראות את החוזה לפני חתימתו. (למרות שזהו אותו חוזה שהם חתמו אליו כל שנה). מזה חודשיים ההורים שלי גרים באתר בניה מה גם שאצלם בעל הדירה לא עושה מרפסת , ככה שהם לא מרוויחין כלום מזה , המצב הבריאותי של אמא שלי החמיר מאחר שהבית שלה מלא אבק כל הזמן ., היא חלתה בחודשיים כבר פעמיים במחלת ריאות ומטופלת בני סוגי אנטיביוטיקות. מה ניתן לעשות האם הם יכולים לדרוש ביטול של חוזה שכירות ... כי גם פיצויי כספי לא יעזור במקרה שלהם מאחר שאמא שלי לא יכולה להמשיך לחיות שם. תודה מראש
שלום רב ניתן להוציא אישור רפואי המראה כי אסור לה להמשיך ולהתגורר בבניין ולמסור הודעה מראש לבעל הדירה על כך. בהצלחה,
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן