לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רוני

דירה ללא מזגן

שלום, עברנו לדירה חדשה בחורף. בעל הבית הבטיח לנו שישים מזגן אחרי שניכנס. זה לא מצויין בחוזה, אבל זה נמצא בסמסים, יש לנו הודעה ממנו כמה ימים לפני המעבר דירה בה הוא כותב: "אל דאגה, יהיה מזגן בימים הקרובים". מאז עברו כמה חודשים ובחורף היה נעים ולא הצטרכנו מזגן אז לא לחצנו עליו לשים. אבל עכשיו, בקיץ ובימים החמים מאד, אנחנו סובלים מאד מאד. הדירה היא דירת גג בגלל זה היא חמה במיוחד. ביקשנו שישים מזגן אחרת אין דרך שנוכל לשרוד שם את חודשי הקיץ וכבר את יוני. מבחינתנו לעזוב את הדירה כבר ביוני כי גם ככה בימים החמים אנחנו עברנו לגור אצל ההורים בגלל שבלתי אפשרי להיות שם. אני בחודש 9 ואמורה ללדת עוד כמה ימים. במצבי אני לא מסוגלת לגור שם וגם בלתי אפשרי להביא תינוק לדירה הזאת. הוא אומר שקשה לו כלכלית ושאולי ישים, אבל עוד שבוע שבועיים והוא יכול ככה למרוח אותנו כל הקיץ. בינתיים, אנחנו ממשיכים לשלם לו שכירות מלאה ולא נמצאים שם. האם זה נחשב עילה מספיק טובה לביטול החוזה מבחינתינו? תודה מראש.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הייתם צריכים לדאוג לרשום הדבר בחוזה. מאחר וזה רשום רק בהודעה לא מצוין מועד וכו' - ולכן עליכם להתאזר בסבלנות. אפשרות נוספת שאתם תתקינו מזגן - ותשלום זה ירד לבעל הדירה מתשלום השכירות - אם הוא יסכים כמובן. כשזה פרוס על שנה שלמה אולי הוא יסכים. בהצלחה,

לירז

מסכנים, אני עוברת בדיוק אותו הדבר. פשוט חוצפה והרפה בוטה של ההסכם.

רוני

כן, זה נורא...

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר