לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רחלי

שטר חוב שהופקד אצל עו"ד

שלום, לפני 8 שנים בשנת 2007 חתמנו חוזה לשכירות דירה אצל עו"ד של בעלת הדירה שלי. בחוזה הראשוני כתוב שהוא מייצג אותה למעט שטר החוב שמופקד אצלו בנאמנות לטובת שנינו. כל שנה הארכנו בנינו את החוזה. עכשיו אנחנו רוצים לעזוב את הדירה התקשרתי למשרד עוה"ד והסתבר לי שהוא נפטר לפני שנתיים. אף אחד לא יודע להגיד לי איפה השטר ואני לא רוצה לשאול את בעלת הדירה שלי... יש לי תחושה שהיא יודעת שהוא נפטר שכן שאלנו אותה בזמנו מה הוא אומר על זה ועל זה והיא הגיבה שהוא סתם וכו' וכו'...מה אני עושה? לא הייתי אמורה לקבל מכתב? ממתינה לתשובתך בבקשה שכן אני מאד לחוצה...תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין ברירה אלא לערב את בעלת הדירה. אם לא תמצא את השטר - שתחתום לך מפורשות, כי אין לה כל תביעה כנגדך וכי שטר זה וזה אבד וכי הדירה הוחזרה לשביעות רצונה המלאה, והיא תשא באחריות אם יפעילו השטר כנגדך. בהצלחה,

רחלי

היא לא תשתף פעולה ובחיים לא תכתוב לי דבר כזה. האם אני יכולה לתבוע אותה ע"ז? או לחילופין להתנות שאני לא מראה את הדירה בפני דיירים חלופיים עד שהיא לא מחזירה לי את זה? עצות נוספות?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נקמנות לא תקדם אותך. עצה נוספת - תעלי הכל על הכתב ותשלחי לה מכתב המתעד את כל הדברים ויהווה ראיה לאמיתותם אם וכאשר יקרה משהו. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר