לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אריק

חניה, הסכם שכירות ומה שביניהם

שלום אני מתגורר ביחידת דיור כבר שבע שנים שבה יש לי חניה משותפת עם בעל הדירה.לאחרונה התקלקלו המנועים של השער החשמלי לאחר שפתחתי את השער עם השלט. אומנם בעל הדירה לא האשים אותי אבל רמז שזה באשמתי. מאז הוא אוסר עלי להיכנס לחניה המשותפת ומבקש ממני להחנות את הרכב בחוץ בטענה שיקח עוד הרבה זמן עד שיגיעו המנועים של השער אך ראיתי אותו חונה מספר פעמים בפנים.(אפשר לפתוח את השער בצורה ידנית) יש לציין שבחוזה לא מצויין שהחניה המשותפת היא חלק מהחוזה . יש לי מספר שאלות: 1.האם אין כאן הרעה בכך ששבע שנים אני חונה בחניה המשותפת וכרגע נאסר עלי להחנות בה? האם יש כאן גם הפרה של החוזה? 2. במידה ואחליט לפנות את הדירה בשל הפרת הסכם האם אני יכול לבטל את הצק'ים העתידיים שניתנו מראש ועדיין לא נפדו (נשארו לי עוד 8 חודשים לסיום החוזה) בתודה מראש

עו"ד תומר פרלמן

שלום, לאור האמור בפנייתך ולפיו השימוש בחנייה אינו מוגדר בהסכם השכירות, הרי שאין מדובר בהפרת הסכם מצד המשכיר. יחד עם זאת, הנך יכול לנסות לפנות במכתב למשכיר ובו לעלות את טענותיך כלפיו, יתכן שהדבר ישיב את המצב לקדמותו ובתוך כך את השימוש בחנייה על ידך. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר