לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
משה

השכרה לאם חד הורית

שלום רב יש לי דירה להשכרה שאם פרודה (לא גרושה)מעוניינת לשכור אותה.יש לה ארבעה ילדים קטנים.היא עובדת.חברים הזהירו אותי שבמידה ותהיה לי בעיה עם צ'קים חוזרים לא ניתן יהיה לפנות אותה מהדירה בגלל מצבה.האם הסטטוס שלה שונה מכל אחד אחר שבעת הצורך אפשר לפנותו בעזרת הוצאה לפועל נדמה לי תוך שישים יום?האם אני מכניס ראש בריא למיטה חולה?היא מאד מעוניינת בדירה.הוריה מוכנים להיות ערבים ואפילו לתת צ'קים במקום בתם בגלל חששותי.מה כדאי לעשות במקרה זה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן סטטיסטית - ישנם יותר בעיות עם אם חד הורית מאחר ובתא משפחתי כזה נשענים על מקור פרנסה אחד בלבד. אולם אם אתה דואג לכל הביטחונות המתאימים, אין הבדל בינה לבין כל שוכר אחר. אולי בפינוי השופט יתחשב במצבה וייתן לה אורכה של עוד מס' ימים לכל היותר, לא משהו עקרוני. בהצלחה, www.behore.co.il

משה

תודה על תשובתך המהירה. לגבי בטחונות נאמר לי שכדאי שני ערבים ושטר חוב.(איזה שטר חוב.זה שרוכשים בדואר או אחד אחר?)כמו כן ערבות בנקאית היא לא מוכנה לתת. תודה מראש

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מצ"ב שטר חוב לדוג' - לא משנה השטר - חשוב מה רשום בו ולהקפיד על חתימות השוכרים כעושי השטר + חתימות ערבים - רצוי בפני עו"ד. שטר - חוב מס' השטר _______ סך ______________ ₪ שנערך ונחתם ב________ביום _______ לחודש ___________ שנת _________. ביום _____ לחודש ________ שנת _________ אני/אנו נשלם המאוחד וגם/או בנפרד כנגד שטר זה. לפקודת : _________________________ סך של : _________________________ ₪. מקום התשלום : _________________ שם עושה/י השטר ת.ז./ח.פ. כתובת חתימה ו/או חותמת ____________________________________________ _____________________________________________ _____________________________________________ _____________________________________________ ערבות : אנו הח"מ 1) _____________ ת.ז. _____________כתובת:___________ 2) ____________ ת.ז. __________ _כתובת:___________ ערבים בזה ערבות אוואל לתשלום השטר על ידי עושה השטר שם הערב חתימה 1. _____________________________________________ 2. ____________________________________________ בהצלחה, www.behore.co.il

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר