לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אירית

סיומם של יחסי שוכר משכיר

לפני כעשרה ימים הודיע המשכיר כי החליט להעלות את שכר הדירה החוזה עומד להסתיים בעוד חודש וחצי הגעתי למסקנה שאיני יכולה לעמוד בהעלאה זו והודעתי על כך היום המשכיר החל להתלהם ולהגיד שמעתה יכניס לדירה שוכרים פוטנציאליים כאוות נפשו ללא נוכחותי הודעתי לו שאין לו כל זכות להיכנס לדירה ללא תיאום ושהייה שלי בדירה האם הוא יכול כבר מעכשיו להראות את הדירה ? הוא טוען שמותר לו הכל בטווח 60 יום מיום עזיבתי בחוזה רשום : השוכר יהיה רשאי להביא שוכר אחר במקומו בהתראה של 60 יום ובלבד שיהיה מקובל על המשכיר למשכיר תהיה הזכות לפנות את השוכר מכל סיבה שהיא לפני תום תקופת השכירות בהודעה מוקדמת של 60 יום אלו הסעיפים היחידים בחוזה בהם מוזכר : 60 יום . ולטעמי הם לא רלוונטים הרי אני מתכוונת לצאת בסיום החוזה. לא מפרה את החוזה מהי תדירות הגעה סבירה של שוכרים פוטנציאלים ? הוא גם מתעקש לסייד בעצמו בסיום החוזה ולחייב אותי על 1150 שח על דירת 2 חדרים שזה נשמע לי מוגזם ובכל אופן רשום בחוזה שעלי להחזיר את הדירה מסוידת ולשביעות רצונו של המשכיר אנא תשובתך בהקדם

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום אירית אם אכן אין סעיפים רלוונטים נוספים בחוזה, אין לו זכות להראות את הדירה ללא נוכחותך. רצוי לתאם עמך מועד בהסכמה - אפילו פעם-פעמיים בשבוע. לגבי מחיר הצביעה - נסי לקבל הצעה יותר טובה ולהציגה בפניו. בהצלחה, www.behore.co.il

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר