אם תוכל לנסח לי מכתב עזיבה של דיירת
שלום לך ראטשית רוצה להודות על המענה המהיר והמיקצועי , שנית רציתי לשאול מה ההבדל בין ביטוח מבנה לביטוח תגולה הבנתי כי מבנה חל עליי אך תכולה על השוכר האם ביטוח צד ג' מגן על השוכר ולמה עליו לעשותו { פשוט לא נראה לי שהשוכרים ירצו לעשות ביטוח } דיירת שמפנה את הדירה היות והיא רצתה היא הודיעה לי על כך לפני שבוע אני רוצה לעשות זיכרון דברים בני לבינה שיכלול את הסעיפים הבאים 1 הדיירת תחזיר את המפתות הדירה + שלט של שער החנייה 2 הדיירת לא תיצבע את הדירה ובתמורה היא משאירה את המזגן במצב תקין באם יתגלה במהלך הזמן שהיא בדירה שהמזגן לא תקין , תפנה את המזגן ותשלם למשכירה 2000 אלפיים ש"ח עבור צביעת הדירה ובכך פוטרת אותה המשכירה { בעלת הדירה } מחיפוש איש מקצוע לצןרך העניין צבעי . הדיירת תלך עם השוכרת להסדיר את הארנונה , מים , חשמל , גז, וועד בית . רק לאחר שתעשה את כל זה תקבל את הביטחונות מקווה שרשמתי את הכל אנא נסח לי את המכתב זה בערך דברים שאני רוצה
שלום רב ביטוח מבנה הינו ביטוח למבנה עצמו - קירות הדירה וכן הרצפה וכו' בהתאם לתנאי הפוליסה. ביטוח תכולה - הוא ביטוח לדברים שבתוך הדירה: בגדים, מוצרי חשמל וכו שוב בהתאם לתנאי הפוליסה. ביטוח צד ג' - הינו ביטוח כנגד מקרים העלולים לקרות למבקר בדירה, צד שלישי, שהוא לא המשכיר ולא השוכר - לדוג' נפילה ושבירת רגל אחרי ביקור בדירה. נהוג בדירות למגורים להחיל ביטוח צד ג' על השוכר - כי הוא קשור למבקריו בדירה. לגבי ניסוח המכתב - השירות נעשה בתשלום אצל כל עו"ד. בהצלחה, www.behore.co.il
שאלות נפוצות:
נעמה אביגיל
אנונימי
מיכל שוורצמן