רון

שכירות ממשפחה בחוזה

שלום רב.קרובי משפחה שלי הציעו לי לתת לי דירת חדר שבבעלותם כאילו אני שוכר מהם, רק בחינם.רק שאשלם בעיקר חשמל ,מים וכו'..,וכן את ההלוואה הקטנה שהם עוד משלמים על הדירה הזו. הם רוצים לתת לי לגור שם (לתקופה מסוימת) כי הם יודעים את מצבי הכלכלי הקשה. הענין הוא שעם כול הרצון הטוב שלהם, בגלל נסיון העבר שיש לי אני די מפחד ורוצה לעשות את זה בהסכם כדי שלא יוכלו להוציא אותי אחרי שבוע כבר- ואחרי שהעברתי את כול הדברים שלי. האם אפשר לעשות הסכם שכירות רגיל אבל ב"סכום השכירות" לרשום-0? (כמובן שנוסיף את הענין של התשלומים האחרים שאני חייב בהם ואת שאר התנאים)

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום רון אפשר בהחלט לעשות חוזה שכירות כמבוקש כנגד X שקל, ולציין את סכום ההלוואה הקטנה אשר אתה תשלם בפועל, כמו גם הוצ' חשמל, מים וכו'. לפעמים עדיף דברים יהיו מסודרים ע"מ למנוע מחלוקות וויכוחים בעתיד. בהצלחה, www.behore.co.il