לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סופי

הפרת חוזה די דחוף לי

שלום השכרתי יחידית דיור בתןך ויליה שבה יש הרבה יחידיות בפני הוצגה יחידיה בשכנות עם עןד יחידיה בתןך חצר ניפרדת משאר היחידיות נאמר לי שהחצר שלי בצד השני של הויליה הוצגה בפני מכונת כביסה משותפת לכול הדירים בשטח זה יש מערכת ביוב לאחר כשנה בעל הבית אישר לגדר שטח זה והפך אותו לחצר ניפרדת של היחידיה בתקופה זו הוצבה ליד הבית שלי בחצר מכונת כביסה מכיון שאין שם מערכת ביוב המים ירדן לגינה בלאחר שנתיים תחת סיביות ושקרים שונים אחד מהם אין מערכת ביוב ןכןל יום אחד הוא הוציא את המכונה ובסןף היתברר שלפי דעתו מכיון שאין בחוזה סעיפ של מכונת כביסה וחצר הןא לא חייב לי כלום כמו כן דורש מימני לפנות את הדברים בחצר כי החצר שיכית לו והוא מיתכון לשמש אותה כרחבת ריקודים הסברתי לו שמבחינה חוקית החצר והמכונה שיכיות לי למרות שלא כתובה בחוזה כי אלו התנאים שלקחתי את היחידה אך הןא בשלו ושאני יכולה ללכת לבית משפט אני שבועים בלי מכונה ועוד מעט בשביל להכנס לבית אצטרך לעבור דרך אנשים שרוקדים ןלישמע מוסיקה במקום לשבת בחצר פניתי לסיוע משפטי אך יקח חןדשים עד שאקבל יצוג מה עלי לעשות בשביל שיחזיר את המכונה ולא ירקוד בחצר אנא כתןב את החוק אולי זה מה שירתיע אותו

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב חסרים לי פרטים נוספים: האם יש מקום למכונת כביסה בבית? האם בחצר יפעלו ריקודים ברישיון? מומלץ להיוועץ באופן פרטני עם עו"ד ולראות מה רשמתם בחוזה בדיוק. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר