איתי

צבע ושפכטל בדירה

שלום רב אשמח לעצתכם אני משכיר דירה חדשה מקבלן שבבעלותי. לפני השכרת הדירה גרתי בה כארבעה חודשים. במסגרת חוזה השכירות אני מבקש להוסיף סעיף אשר מחייב את הדיירים להחזיר את הדירה צבועה וללא חורים (ביצוע שפכטל במידת הצורך) השוכרים מתנגדים להכנסת הסעיף בחוזה. אני מבקש לדעת האם בקשתי לגיטימית לאור העובדה שהדירה חדשה מקבלן ואנו עצמנו לא הספקנו לתלות אפילו תמונה על הקיר בתקופה שגרנו בה? (לטענת הדיירים למרות שהדירה חדשה מקבלן מאחר וגרנו בה כארבעה חודשים אין היא נחשבת כדירה שסויידה לפני השכרתה ולכן הם אינם מחויבים להחזירה צבועה ..) תודה רבה איתי

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום אתי אתה יכול לקבוע סעיפים בחוזה השכירות כרצונך כל עוד הצד השני מסכים אליהם. אתה צריך לשקול אם בקשתך תגרור - הפסד של חודש שכירות או יותר עד למציאת דיירים חדשים אולי כדאי להתפשר. אין כאן רק משהו אחד שהוא נהוג. בהצלחה, www.behore.co.il