שלום

תאגיד מים

שלום השכרתי דירה וחוזה השכירות הסתיים לאחר בדיקה בתאגיד המים נתברר כי התאגיד לא ביצע החלפת משלם למרות ששלחתי בפקס טופס החלפת משלמים לטענתם המכתב לא התקבל השוכרים לא שילמו את חוב המים מתחלת תקופת השכירות וחברת המים אילצה אותי לשלם את החשבון כעת ביקשתי מחברת המים לנתק את השעון מכיון שאני לא מעוניין להמשיך לשלם את המים של השוכרים שמסרבים להתפנות מהדירה למרות סיום החוזה וחברת המים מסרבת לנתק את השעון מכיון ויש אנשים בדירה ברצוני לדעת האם זה חוקי להמשיך לחייב אותי בחשבון המים למרות בקשתי לניתוק

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום תמיד רצוי לשלוח מכתב על החלפת מחזיק בדואר רשום ואפילו להוסיף אישור מסירה, ולחילופין למסור במסירה אישית ולדאוג לקבל חותמת "נתקבל". אם שלחתם בפקס- ויש לכם אישור על הפקס - מה טוב. אחרת אתם בבעיה בעניין הוכחת משלוח ההודעה. לגופו של עניין - אם שלמתם את החוב של השוכר אינכם צריכים להמשיך ולשלם את החשבונות השוטפים וזכותכם לדרוש את ניתוק המים. אם נתקלתם בסירוב יש לשלוח מכתב בעניין זה -ע"מ שיהיה תיעוד בכתב. רצוי להגיש תביעת פינוי ע"מ לצמצם נזקים ולחסוך את הפסד דמי השכירות בעתיד. משרדינו עוסק בהכנת תביעות אלו- אשר מסתיימות בפינוי השוכר תוך כחודש חודשיים במרבית המקרים. בהצלחה, www.behore.co.il