יונתן

מכירת דירה שכורה על ידי

שלום אני שוכר דירה עם אופציה לשנה נוספת, היום בעלי הדירה הודיעו לי טלפונית על רצונם למכור את הדירה, האם אני חייב להכניס לדירה קונים פוטנציאלים על מנת שיראו אותה?בחוזה אין שום פיסקה שכזו, אלא "במקרה של מכירת הדירה יהיו רשאים בעלי הדירה להודיעני 5 חודשים מראש על עזיבתי את הדירה"אשמח לתשובתך תודה יונתן

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום יונתן בעיקרון אם לא נקבע בחוזה אז אין חובה. ע"מ שלא ימהרו להשתמש בסנקציית הפינוי כנגדך, הייתי ממליץ לקבוע מועד אחת לשבוע ע"מ להראות את הדירה לקונים פוטנציאלים. כך יפריע לך באופן מינימאלי ויאפשר להם להראות את הדירה מנגד. בהצלחה, www.behore.co.il