לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רוני

הפסקת חוזה

שאלה לגבי ליקויים בדירה שהבעל בית לא מתקן. בעל הדירה אמר לי, בגלל שהתלוננתי שוב ושוב על כל הליקויים בדירה - (חלונות לא אטומים שנכנס דרכם גשם ורוחות, חשמל שקופץ כל הזמן וכו') שאם לא נאה לי אני יכולה לעזוב. הליקויים האלו כבר התחילו מאז שעברתי לדירה (מאוקטובר) והבעל דירה מורח ומורח את התיקון שלהם. השאלה שלי היא, אם בעל הדירה אמר לי מיוזמתו לעזוב, האם אני יכולה לעזוב בסוף החודש ולא למצוא דייר חלופי במקומי כפי שנכתב בחוזה? ולא רק זה, אלא האם אני יכולה לתבוע אותה על המעבר? שכן אני עוברת רק בגלל הליקויים האלה בדירה. האם הליקויים האלו הם עילה להפסקת חוזה מצדי? (גשם שנכנס לדירה מחלונות לא אטומים ורוחות, חשמל שקופץ) הבעל דירה אומר ש"בינתיים אין גשם" אז התירוץ לא לתקן. אבל אם יהיה, מצפים ממני ומהתינוקת שלי לחיות בבית עם גשם בתוך הבית ובינתיים רוחות נכנסות ברמה שהוילונות בתוך הבית מתעופפים ברוח. אתמול בלילה שוב קפץ החשמל ונאלצנו לישון בדירה קרה וחשוכה, עם תינוקת קטנה. זה הגיוני לחיות בתנאים האלה?? תודה מראש :)

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לצורך בדיקת אפשרות יציאה מהחוזה יש לקרוא את החוזה ביניכם בעיון. מומלץ בשלב הראשוני לשלוח התראה בכתב ע"מ לתעד את הדברים ואם לא יעזור להיעזר בעו"ד. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר