לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ג'רמי

בעיות תשתית בדירה

בעיות בתשתיות הדירה. שלום רב, לפני כמה שבועות שכרתי דירה. כאשר הגיעו מ"אמישראגז" לבדוק האם ניתן להרכיב לדירה יציאת גז, הם טענו כי לא ניתן לחבר גז בדירה. בעל דירה זו אשר קנה אותה רק לאחרונה, לא ידע על הדבר, מה גם שהיה בדירה זו בעבר גז (כנראה פיראטי). כעת נותרתי ללא אפשרות גז בדירה, כאשר הנושא לא הובהר לי לפני שחתמתי על החוזה (זאת מפני שבעל הדירה עצמו לא היה מודע לנושא). המצב ממשיך להסתבך, כאשר עלי לרכוש כיריים חשמליות. תשתיות החשמל בדירה זו הן מתחת לכל ביקורת ( לאחר בדיקת חשמלאי פרטי) ואף יכולות להביא לסכנת נפשות כיוון שבחלק מהשקעים אין ארכה. לטענת החשמלאי, בית זה לא יעבור בדיקת חברת חשמל. מה אוכל לעשות במצב זה? האם עלי להזמין את בדיקת חברת החשמל ? אם בעל הבית יסרב לטפל בנושא החשמל- האם יש עילה לתבוע אותו? אני כרגע עובד עצות, אשמח אם תיעצו לי מהם הצעדים המשפטיים אותם אוכל לנקוט. בתודה, ג'רמי

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כל התנהלות הצדדים היא בכפוף לחוזה בין הצדדים, אולם אם אכן הדירה לקויה מבחינה בטיחותית - יש לטפל בליקויים ע"מ להימנע מנזקים בטיחותיים, גם במחיר של ויכוח כזה או אחר. אם הדבר לא מחוייב המציאות מבחינה בטיחותית אפשר להסתדר יופי גם עם כיריים חשמליות, והכיריים החשמליות הולכות ונהיות יותר ויותר נפוצות. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר