לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
איתן

הוספת שני סעיפים בחוזה, שסותרים את הסכם תחילת החוזה.

שלום רב, הנני מתגורר ביחידת דירה המפוצלת לשניים, בהגעתי בתחילת החוזה הוסכם בעל פה שאיזור החנייה יהיה ברשותי (נמצא בחצי שלי בדירה, חנייה פנימית מקורה) וגם מכיוון שלדיירים הקודמים כשהגעתי לא היה רכב, הדיירים התחלפו לפני כחודשיים ומאז בעל הדירה מנסה לשכנע אותי ואת עצמו לפנות את איזור החנייה ושלא היה שום הסכם לגביי הנושא הזה, בזמן שיש לי עדים בזמן החתימה. זה הסעיף הראשון שהוסיף, "הדייר יפנה את מקום החנייה אליו פלש". הסעיף השני הוא - בחלק האחורי של הדירה יש מחסן שמחושב בשעון החשמל על השעון שלי, בזמן שהדירה השנייה משתמשת בו, טלפונית סוכם שאקבל 50 שקלים בחודש על השימוש שלהם, יש שם מכונת כביסה אור שדולק רוב היום ועוד מכשירים עבודה חשמליים. 50 שקלים - 80 קוטש, בעל הדירה הוסיף סעיף שאומר שעל השימוש בחדר המחסן אזוכה חודשים עד 20 קיללואט = 12 שקלים = בערך 4 מכונות כביסה-בחודש, שמתגורר שם זוג שמשתמש ביותר מכונות ובעוד מכשירי חשמל. רציתי לדעת אם כל זה חוקי, ומה באפשרותי לעשות, תודה, איתן..

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל חוקי כל עוד הסכמת לו. את עניין החניה היית צריך להסדיר בכתב - אחרת הדבר נתון לויכוחים, כפי שקורה כעת. את עניין החשמל - מה שסוכם - אם הסכמת, הסכמת. אחרת הדבר נתון למו"מ ביניכם, ובכל מקרה של אי הסכמה אל תחתום על תוספת 2 הסעיפים. בהצלחה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכיר